Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti erről mit gondoltok? Ő 15 én 13
Sziasztok! 13 éves lány vagyok és mostanában egy fiúval elég jóba lettem ő 15 éves találkozgatunk és nekem ő tetszik meg bejön és ahogy észtevettem én is neki. Viszont én félek esetleg attól hogy összejövünk én nem érzem magam ehhez érettnek valahogy egész eddig arra vártam hogy figyeljen rám most pedig már 2 hónapja beszélünk és most döbbentem rá hogy hogyha esetleg megkérdezi hogy járunk e vagy elmondja hogy tettszek neki.. akkor ezt a szüleimnek hogy adom elő? Persze ha járnánk akkor se feküdnénk le meg ilyenek ennyi idősen de azért... valahogy úgy érzem ez felelősséggel járna én pedig nem tudnám ezt a felelősséget viselni. Ez idősebb korban is így szokott lenni? Vagy ez azért van mert még nagyon fiatal vagyok?
(Még sosen volt barátom)
De azért feltennék egy kérdést én is:
Mi értelme a kapcsolatnak, ha nem vagy érett hozzá? Nem vagy érett,mert csak 13 vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!