Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti erről mit gondoltok? Ő 15...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti erről mit gondoltok? Ő 15 én 13

Figyelt kérdés

Sziasztok! 13 éves lány vagyok és mostanában egy fiúval elég jóba lettem ő 15 éves találkozgatunk és nekem ő tetszik meg bejön és ahogy észtevettem én is neki. Viszont én félek esetleg attól hogy összejövünk én nem érzem magam ehhez érettnek valahogy egész eddig arra vártam hogy figyeljen rám most pedig már 2 hónapja beszélünk és most döbbentem rá hogy hogyha esetleg megkérdezi hogy járunk e vagy elmondja hogy tettszek neki.. akkor ezt a szüleimnek hogy adom elő? Persze ha járnánk akkor se feküdnénk le meg ilyenek ennyi idősen de azért... valahogy úgy érzem ez felelősséggel járna én pedig nem tudnám ezt a felelősséget viselni. Ez idősebb korban is így szokott lenni? Vagy ez azért van mert még nagyon fiatal vagyok?

(Még sosen volt barátom)

#tini #szerelem #tetszik #felelősség félelem
2017. dec. 22. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Most a legtöbben biztos azzal jönnek, hogy 13 évesen minek neked barát bla-bla-bla... Szerintem, ha együtt elmentek ide-oda, egy kis ölelés, max. csók, akkor szerintem belefér. Bármi más korai lenne ebben a korban. Sok sikert:)
2017. dec. 22. 20:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Én is így gondoltam.. nyilván még fiatal vagyok ahhoz hogy komoly kapcsolatom legyen. És köszönöm hogy nem avval jöttél hogy nekem a játszótéren a helyem és még ilyenek. Az emberek nem is tudják esetleg egy ilyen pozitív vagy biztató válasz milyen hatással lehet egy korombelire. Jöhetnek még válaszok!
2017. dec. 22. 20:38
 3/8 Almasret ***** válasza:
Eggyetértek az előttem szólóval. Nem kell nagy dolgokra gondolni .. ölelés, csók, puszi, kézfogás, filmezés ... ezek mind bele férnek, de az elején szépen letisztázzátok és mem lesz semmi. Szülőktől pedig ne félj!! Hajrá!
2017. dec. 22. 20:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2017. dec. 22. 20:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért van mert fiatal vagy de van hogy idősebb korban is előfordul. Töltsetek együtt el időt de csak bizonyos keretek belül.
2017. dec. 22. 20:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!!
2017. dec. 22. 21:50
 7/8 anonim ***** válasza:

De azért feltennék egy kérdést én is:

Mi értelme a kapcsolatnak, ha nem vagy érett hozzá? Nem vagy érett,mert csak 13 vagy.

2017. dec. 22. 22:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Az elso es a második valaszolonak igaza van, hajra ;)
2017. dec. 23. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!