Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Depressziós vagyok egy fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Depressziós vagyok egy fiú miatt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Depresszios vagyok , van egy srác aki nagyon tetszik de a srác túl komolytalan (és szerintem önbizalom hiányos is) hogy össze tudjunk jönni ! A srácnak nem mertem még elmondani hogy szeretem mert félek hogy az arcomba röhög vagy nem hiszi el vagy csak szimplán nem akar többet barátkozni velem és elmondja mindenkinek hogy ezt mondtam neki (nem kiszámitható) ...

A srác furán fut illetve néha jár és áll , sokan az osztályból melegnek hiszik (közöttük én is) , már jött oda egy nap többször is hozzám hogy “meleg vagyok” de amikor rákérdeztem pár nappal később tagadta és mondta hogy hülyességeket mondott csak :(

Tehetetlen vagyok , a suliból már csak 5 hónap van és utána soha többet nem talizunk és minden megszünik közöttünk ...

2018. jan. 7. 23:23
 1/8 anonim ***** válasza:

hmmm ha félsz elmondani talán adhatnál jeleket neki hogy bejön neked és láthatnád hogy reagál

vagy ha a rosszabbik helyzet áll fenn el kell felejtened elterelni a figyelmed vagy valami

bocsi ha nem segítettem valami sokat

2018. jan. 7. 23:28
 2/8 A kérdező kommentje:

Jaaaa bocsi ezt elfelejtettem odaírni ...

Én is próbálok jeleket adni neki és úgyérzem ő is próbál nekem . Én szemezni próbálok vele mivel olyan szép szeme van 😍

2018. jan. 7. 23:40
 3/8 anonim válasza:
En is ebben a helyzetben vagyok.. De te tudod mi az a depresszio? Na m1.. Elfelejteni nagyon rossz lesz illetve hosszu lesz az az ut amin keresztul kell menni..!!
2018. jan. 7. 23:55
 4/8 anonim válasza:
Utolso vagyok.. Csak o egy tanar illetve nem meleg..!
2018. jan. 7. 23:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Értem , tudom mi a depresszió 😂 Te hány éves vagy ?
2018. jan. 8. 00:07
 6/8 Ash ;; válasza:
100%

nem, nem tudod :'D

ez nem ilyen hogy "áh szar kedvem van valaki miatt, depressziós vagyok"

ha megölhetnéd most magad, megtennéd?

2018. jan. 10. 00:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát előszöris, mindenképpen vedd fel vele a kapcsolatot interneten is, hogy ne szűnjön meg minden köztetek, azzal időt nyersz. (Aztán ha már szétment az osztály, ott el is mondhatod neki, direktbe, max. elutasít.) Közbe pedig még lehet, kapsz pár tippet.

Sok sikert kívánok! Ha kérdésed van privátban tedd fel nyugodtan! (Nem partnert keresek :D)

19f bi

2018. ápr. 21. 02:56
 8/8 anonim válasza:
Szerintem próbálj meg vele komolyabban elbeszélgetni erről, ha vége a sulinak mindegy lesz hogy mi van köztetek, a volt osztályodat nem fogja érdekelni/nem fog tudni róla 14/F
2018. máj. 6. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!