Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Minden nap hiányzik, depresszi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nap hiányzik, depressziós vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Két hete szakítottunk a barátnőmmel és én még mindig annyira szeretem. Minden nap csak rá tudok gondolni és minden jóra. Ő életem első igazi szerelme. Voltak más barátnők is, de ő más volt.

Életem legszebb pillanatai voltak vele. Most mindennap depressziós vagyok és nem tudok tovább lépni! Ez kihat az életemre is. Rossz kedvű vagyok, erőszak, iszom, csúnya beszéd..

2017. jún. 10. 22:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Erre csak egy gyógyír van: Idő.
2017. jún. 10. 22:27
 2/8 anonim ***** válasza:
2 hét nem sok idő, nem várhatod hogy ilyen erős érzelmek egyik napról a másikra múljanak el. Várj és majd jobb lesz, hidd el, pár hónap, max egy év és azon fogod kapni magad hogy már nem gondolsz rá :)
2017. jún. 10. 22:32
 3/8 longlife ***** válasza:

Hej ha látná magát az ember ilyenkor kívülről.Te azt látnád, hogy távolodsz a korábbi viselkedésedtől(énedtől).A te utad nem az épül felé vezet.Na.Így esélytelen vagy.

Szűken fogalmaztam, de ebből rakd össze magadnak, hogy most hányadán állsz.Aztán ne felejtkezz meg arról, hogy fogsz még találkozni a lánnyal, és ő kívülről fog téged látni. Abban a pillanatban abban a helyzetedben.Na.Akkor ott dőlnek el a nagy dolgok .Visszamelegítitek a töltött káposztát, vagy sem..

2017. jún. 10. 22:40
 4/8 anonim ***** válasza:

hány éves vagy ha meg szabad kérdezni??

amugy amit te le írtál hogy mit jelent nállad a depresszió az a legtöbb embernél az átlagos nap fogalma

a depresszió nem itt kezdődik

amugy a pia nem old meg semmit...

találj magadnak hobbit... pl kezdj el edzeni ott ki adod a feszkót is :D és fejleszt nem ugy mint a pia

és ne picsogj mint egy fürdős k**va embereld meg magad és állj a sarkadra...

foglald le magad és kész a csaj témát kicsit szüneteltesd

2017. jún. 10. 22:45
 5/8 A kérdező kommentje:
18 vagyok. Az edzés az megy, csak már kicsit kevés. :(
2017. jún. 10. 22:51
 6/8 anonim ***** válasza:

olyan nincs :D

te csinálod akkor rosszol :D

én addig csinálom amíg egy ici pici ideg is van bennem utána jó vagyok pár napig :D

meg ilyen gumi szart raktam fel beton falra azt szoktam ütni

az is szépen vezeti a feszkót

csak nem szabad eleinte erősen ütni a sérülés veszély miatt

2017. jún. 10. 23:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Kipróbálom. :D
2017. jún. 10. 23:14
 8/8 anonim ***** válasza:

jobban szeretem mint a boxzsákot :D

csak ha ugy van ez a kezedröl a bőrt viszi :D meg tanulsz tőlle helyesen ütni az tuti :D

2017. jún. 11. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!