Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor ez hogy van? Nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ez hogy van? Nem ertem.

Figyelt kérdés

Azt mondjak hogy a szerelem akkor jon amikor legkevesbe szamitasz ra.Vard meg hogy megtalaljon a szerelem!De azt is mondjak ha nem teszel erte akkor miert sir a szad?Miert nem mesz es keresed a szerelmet?

Lassan mar tenyelg nem tudom mit csinaljak;uljek es varjam meg betoppan valaki az eletembe vagy “keressem” a szerelmet...

Ti mit gondoltok? :)

2018. jan. 6. 22:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb, ha nem feszülsz rá, nem keresed görcsösen azt a srácot/lányt, hanem szimplán nyitott vagy, és ha találkozol valakivel akiben látsz valamit, akkor megismerkedsz vele, és ha kölcsönös a vonzalom akkor úgyis kialakul. A lényeg hogy ne zárkózz be, de ne is feszülj, csak élvezd az életet egyedül is, és sodródj az árral.
2018. jan. 6. 22:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Ne görcsölj rá a témára, ne keresd csak légy boldog önmagaddal, ha ez megvan befog toppani, az aki szimpatikus számodra.

A szerelem pont azért szerelem, mert nem te mész utána, hanem úgy hozza az élet és a sors, hogy egy személlyel véletlen találkoztok és akaratlanul is, de kölcsönösen egymásba zúgtok, és egyikőtök se érzi mi lehet ez, aztán már azt veszítek észre, hogy nem tudok egymás nélkül meglenni fél órát se.

2018. jan. 6. 23:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindkettő igaz, ha ugy vesszük. Az elso azért, mert való igaz, hogy nem tudhatjuk, kibe szeretünk bele es mikor, a szerelem bármikor kopogtathat. A második meg olyan helyzetben igaz, mikor szerelmes vagy valakibe, es várod a csodát, de ha te nem teszel semmit, ő se fog.
2018. jan. 6. 23:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyantalan nem zarkozom be,ez jo...csinalom azokat a dogokat amiket szeretek,szorakozok is..de a szerelem az ugy mar 3 eve nem akar osszejonni :/ 3 evvel ezelelott volt egy srac aki tetszett,nem jottunk ossze kb 4 honapot toltottunk egyutt, a tobbi nem szamit...viszont mar reg nem volt olyan hogy sokat beszelgessek valakivel,vagy talalkozgassak,megoleljek valakit :/ kicsit hianyzik!Tudom 18 evesen nem maradtam sokrol le de jol esne mar egy fiu tarsasaga..valoszinu bennem van a hiba :)
2018. jan. 6. 23:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez nagyon egyszerű:) A lánynak kell türelmesen várni.A fiúnak meg lépni.. mivel régen ez volt a szokás.Ne a csaj keresse a pasit..A pasinak kell.Ha nem teszel érte..Neked csak akkor kell tenni érte hogyha lesz egy srác aki tetszik neked..Nagyon jól elvagytok szimpatizáltok..Aztán elkezdesz gondolkozni..Vajon jó lesz?Biztos tetszik? Na ha a biztosra mész akkor tegyél érte,vagyis nehagyd hogy vége legyen annak ami csak most következne..Szóval érted. A tegyél érte akkor van ha már van egy kiszemelt akivel egy ideje már szimpatizálsz..Mert ahhoz hogy a sráccal együtt legyetek,vagyis 1 pár,ahhoz teis kelleni fogsz.
2018. jan. 7. 08:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert a csávó hiába akar téged,ahhoz neked is kell tenned érte azt hogy össze jöjj vele.
2018. jan. 7. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!