Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem vagyok benne biztos?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok benne biztos?

Figyelt kérdés

Halika.

Történt, hogy szerelmet vallott nekem az egyik legjobb barátom (1 éve vagyunk ennyire jóban). Én megmondom őszintén, fogalmam sincs, mit érzek. Nagyon szeretek vele lenni, gondoltam már ra, hogy lehetne köztünk több, de mindig elhessegettem a dolgot hogy jaj de jó barátok vagyunk nem kell itt szart kavarni. Ja, az egyik barátnőmnek ráadásul nagyon bejött/bejön, szóval ez is egy elég erős érv volt.

Ennek ellenére mikor kicsit berugtunk mégis megtörtént 1-2 dolog (nem feküdtünk le), egyikünk sem bánta meg, aztán ugyanúgy viselkedtünk mint előtte, nem volt semmi ciki.

Aztán most elmondta ezt ugye, én meg azóta gondolkodom h mi legyen. Nem tudok aludni, nem eszek, tanulás sem megy, olvasásra sem bírok koncentrálni, muszáj mennem valahova, csinálni valamit mert nem bírom.

Az zavar, hogy nem tudom kimondani, hogy akarom én ezt. Nem érzem biztosra, pedig amikor más lánnyal látom is féltékeny leszek, és nagyon félek attól, hogyha nemet mondok, akkor elveszítem. Márpedig gondolom ez történne.

Lehet, hogy félek a kapcsolatoktól, vagy elköteleződési problémáim vannak vagy fogalmam sincs. Egy suliba járunk de kicsit nehéz elkepzelni hogy így random lássanak a többiek minket együtt akik eddig nem így ismertek. Igen gáz vagyok még jó hogy anonim az oldal.

Ja, 17 vagyok és nem volt még komoly kapcsolatom, ez elég sok mindent megmagyaráz.:DDD

Szóval ha esetleg volt még valaki hasonlóan gyökér, segítene, hogy hogyan tudnám megkönnyíteni és tisztázni magamban a dolgokat?

Köszike.

2018. jan. 2. 21:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha félt€keny vagy akkor érzel valamit. Szoval közeledj felé és majd minden eldől
2018. jan. 2. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!