Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy fiú, viszont nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú, viszont nem vagyok benne biztos, hogy neki is én. Van esélyem rá?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és tetszik egy 14 éves fiú akit a táborban ismertem meg. Nagyon nyílt személyisége van, mindenkivel kedves és szeret viccelődni. A Balatonban folyton felvett a nyakába, kereste a társaságom és piszkálta a bikini felsőm. Volt egy disco hajó és azon rám se hederített, pedig én mindig próbáltam a közelében lenni. Mondhatni "celeb", mert ismert a városban, én meg csak egy "közember" vagyok. Mindig próbáltam apró jeleket adni, arra, hogy bejön pl.: mondtam, hogy szép a szeme, hogy jól meg van csinálva a haja, megkértem, hogy segítsen szuvenírt választani. Viszont én nem éreztem, hogy ő szavakban jelezte volna. Inkább az érintéséből pl.: a vízben ahol nem ért le a lábam fogta a kezem, akkor volt egy mondata amit nem tudtam, hogy értelmezni: rálépett a sarkamra direkt (mindenkivel ezt csinálja, de csak aranyosan, hogy ne bántson meg senkit) és mondtam, hogy ott leszel az esküvőmön, erre ő azt mondta, hogy férjként, vagy vendégként. Ezt soha senkinek nem mondta rajtam kívül. Amikor már azt éreztem, hogy talán van esélyem kiderült, hogy a barna hajú lányok jönnek be neki és az nem érdekli, hogy milyen színű a szeme( sötét szőke hajam van és folyamatosan azt mondják, hogy milyen szép szemem van). Volt amikor ránéztem és ő is rám, olyankor mindig elmosolyodtam, mert boldog lettem attól, hogy rám nézett és akkor engem is megajándékozott azzal a cuki mosolyával. A barátnőim azt mondják, hogy nagyon picit érzékelhező volt, hogy máshogy kezel, mint a többieket. Attól félek, hogy azt hiszi, hogy nekem nem tetszik, mert kicsit pufi, de nekem ez nem gond, mert nem szeretem a nagyon vékony fiúkat. És az a baj, hogy rá szeretnék írni, de nem tudom milyen témáról beszélgessünk. Ha valaki, tud segíteni abban, hogy bejövök-e neki akkor légyszi írjon és ha lehet akkor adjon témákat is a beszélgetéshez. (Úgy mentem el a táborba, hogy nem fog megtetszeni senki, de nem sikerült és még soha nem éreztem ennyire nagy szerelmet vlki iránt és ezt onnan tudom, hogy mikot rágondolok, vagyis mindig akkot görcsöl a hasam.) Előre is köszi a válaszadóknak.<3

2017. aug. 6. 11:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Ennyiből nem tud az ember biztosat mondani. Valami olyan témát keress ami érdekli őt. Sok sikert.
2017. aug. 6. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!