Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet ez az ellentmondásos magaviselet?
Figyelt kérdés
Egy sráccal régen nagyon jóban voltunk, bár sohasem mondta, hogy bejövök neki, de nekem többen mondták, hogy így látják, és néha én is így éreztem. Mindig szeretett a társaságomban lenni, sokszor jött hozzám beszélgetni, és mindig érdeklődött, követte a velem történő eseményeket. Néhány éve összevesztünk, levegőnek néz, még csak köszönni sem hajlandó, persze ezt csak előttem csinálja, mikor nem nézek oda, akkor folyamatosan bámul, meg azoktól az ismerőseitől szed rólam infót, akik engem is ismernek. Ha ennyire eljátssza, hogy nem érdeklem, mi lehet az oka annak, hogy ha nem nézek oda meg folyton néz és érdeklődik irántam a hátam mögött? Kicsit fura volt nekem így fiú létére, hogy mikor összevesztünk, és elzavartam, akkor könnyeket láttam a szemében.2018. jan. 1. 09:46
1/1 anonim válasza:
Szerintem nem képes a szemedbe nézni. Velem is hasonló történt. Távolról őt figyeltem, a testvérével jóba lettem, de ha egy helyen voltunk akkor elkezdtem szorongani. Régen tök jól megvoltunk, de miután összevesztünk, egyszerűen nem voltam képes odamenni hozzá és beszélgetni vele. Nem tudom hogy miért, de nem voltam képes. Csak most, két év után... Szerintem menj oda, és próbáld megbeszélni a dolgokat. (17/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!