Szerintetek mit jelent, milyen ember az?
Vannak ilyenek.
Emberek vagyunk, sok ezernyi személyiséggel, más-más külsővel stb.
Nem kell vigyázni vele, egyszerűen:
Akit nem szívlel az ember, azt le kell tojni. Az önző, öncentrikus marhákat magukra hagyni.
Felesleges tartani olyannal a kapcsolatot, akiről negatív véleménye van az embernek. (persze vannak kivételes esetek, amikor tűrni kell egy adott cél vagy infó miatt, de az se kötelező :D )
Én is tapasztaltam nem egy embernél olyan dolgokat, amik nem tetszettek.
Az a típus vagyok, aki kimondja azt ami a fejében jár.
Nos a legtöbb helyen pl a főnök/felettes nem nagyon arról híres, hogy elismeri a beosztottjai munkáit.
(a tapasztalatok és mások tapasztalatai jó pl-k arra, milyen főnök ne legyek, ha megnyitom a műhelyet)
Dicsekedés más munkájával...
Nos ezzel is szembesültem nem egyszer... Volt hogy ajándékba ment pár alkotásom és az illető, úgy adta elő, mintha ő csinálta volna.
De volt hogy volt barátnőmmel együtt készítettük el a képregényt pályázatra. Az utolsó pár oldalt el akartam tolni, hogy pihenjek/dolgom is volt. Nos ő befejezte s leadta...csak "elfelejette" az én adataimat s nevemet hozzá csatolni.
Volt hogy a vizsgamunkámat próbálta lemásolni a másik tanár keze alatti diák. Nem hagytam szó nélkül. Dobhatta kukába, úgy kell neki.
A fb téma meg hidegen hagy, sok az agyatlan birka fent.
Én anno egy amcsi magyar ismerősöm miatt regisztráltam, amikor még teljesen angol volt. (kb 2007-2008 fele)
Vannak számomra érthetetlen emberek, de ezzel nem vagyok egyedül.
Az önzőségnek van egy egészséges határa, ahogy annak is, hogy mennyire fogadjuk el magunkat.
S igen, vannak akik túlzásba esnek.
Megoldás magadra gondolva letojod, mert felesleges olyanokkal törődni.
Felesleges, irritáló emberekre nem kell az idődet pocsékolni.
Vannak olyan emberek, akik alapból olyanok s vannak akaiket az életük tette azzá amilyen.
Összpontosíts magadra s azokra, akik megérdemlik!
Én is önző vagyok a magam módján.
Vannak kötelékek/kapcsolatok, amik számomra csak nyűg. Ezért hanyagoltam azokat s összpontosítottam a lényegesebb dolgokra az életemben. Megérte.
Boldog s kellemes ünnepeket neked s számodra fontos személyeknek!
:)
Nem lesz hosszú, bocsi.
Mire kell vigyázni? Figyelmen kívül kell hagyni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!