Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vannak még ilyenek emberek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még ilyenek emberek?

Figyelt kérdés

Miért olyan nehezen lehet olyan fiút találni, látni a mai világban, aki

- nem csak a arra hajt (esküszöm, annak mi értelme, hogy érzelmek nélkül csinálja valaki? A nő egy eszközzé válik ezáltal.)

- őszinte (nem hazudja össze a szavakat, nem mond komolytalanul olyat, hogy szeretlek)

- ad magára (normális haj, normális ruhák)

- megosztja a gondolatait (nem csak aha szerintem is, hanem: igen, ez így helyes, mert xy...)

- nem perverz (udvariatlan.)

- kedves, és nem tőmondatokban válaszol (az jo, az igen, aha, ok)

- bátor kimondani, mit gondol (figyelj, nem valami tetszetős vagy nekem, és nem akarom hogy emiatt rosszul legyél)

- nem szédíti a nőket (haha ez a lány szerelmes, irány az ágy?)

- tud romantikus lenni (nem rögtön az ágy.)

- olyanokkal is szóba áll, aki nem az esetük, de a belső fontosabb neki (tényleg szép a szeme, és milyen aranyos a modora...megéri)

- aki tényleg, ha bármikor is tetszett neki valaki, akkor mindent megtett érte, és sose hagyta el?

Van még a világban, aki nem

az instagram szelfizős tiniáradatot bevonzó ecsetfejű, vagy széjjel edzett de agyilag nulla, mindenféle beszélgetésben használt tömérdek emojis, bunkó modorral lerázó, de előtte a szexért flörtölős fiú?

2017. dec. 30. 20:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok. Csak sajna nem találok olyan lányt aki nem éjjel nappal az fb-t görgeti és nem úgy öltözködik,hogy ránézésre meg tudnám mondani milyen melltartót használ. Tehát júj😕.
2017. dec. 31. 00:28
 12/16 A kérdező kommentje:

tehát az aki, azt írja, hogy nehezen teljesíthető, az egy bunkó, illetve udvariatlan, ami instagram srác? :DD Mivel én erkölcsi dolgokat tettem fel, amik MINDEN embernél meg kéne hogy legyenek:D

Az, hogy normálisan viselkedjenek? Ha ez valakinek magas elvárás, akkor bocsi hogy megsértettem az önérzeted :D

2017. dec. 31. 00:30
 13/16 anonim ***** válasza:
En azt hiszem ilyen voltam, amit leirtal, olyan szerelmes voltam 3 evig, hogy mas nem erdekelt.. senki es semmi.. aztan az ember atmegy egy varatlan szakitason es ez megvaltoztatja legbelul. Megvaltoztam, ez 3 eve tortent, azota nem nagyon vagytam kapcsolatra, csak szexre.. ez kb. most kezd megvaltozni.. a lenyeg, hogy vannak ilyen emberek, csak lehet hogy amikor te talalkozol veluk, akkor pont egy ilyen idoszakban vannak, vagy legalabb is hasonloban. Nem konnyu am ferfinek lenni sem.
2017. dec. 31. 01:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok.. jo nyilvan nem lettem egy tapintatlan bunko, ezt kihagytam.. de ja erted.
2017. dec. 31. 01:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Én hasonlónak mondanám magam. De az a baj, hogy a környezetemben a lányok ezt nem értékelik, csak egy barát vagyok számukra, akinek panaszkodhatnak, ha a nagymenő facebook celeb pasijuk megint megcsalta őket. Sajnos ez velem megtörtént, pont azzal a lánnyal, aki tetszik nekem. 15 évesen nem vagyok érett, és nem is éltem eleget, de még senki nem tetszett úgy, mint az a lány. Mostmár próbálom elfelejteni.
2017. dec. 31. 01:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen srácok, csak nem álompasik, vagy nem olyan lányokra hajtanak, akiken vegigment 5 alfa.
2017. dec. 31. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!