Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vannak még ilyenek emberek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még ilyenek emberek?

Figyelt kérdés

Miért olyan nehezen lehet olyan fiút találni, látni a mai világban, aki

- nem csak a arra hajt (esküszöm, annak mi értelme, hogy érzelmek nélkül csinálja valaki? A nő egy eszközzé válik ezáltal.)

- őszinte (nem hazudja össze a szavakat, nem mond komolytalanul olyat, hogy szeretlek)

- ad magára (normális haj, normális ruhák)

- megosztja a gondolatait (nem csak aha szerintem is, hanem: igen, ez így helyes, mert xy...)

- nem perverz (udvariatlan.)

- kedves, és nem tőmondatokban válaszol (az jo, az igen, aha, ok)

- bátor kimondani, mit gondol (figyelj, nem valami tetszetős vagy nekem, és nem akarom hogy emiatt rosszul legyél)

- nem szédíti a nőket (haha ez a lány szerelmes, irány az ágy?)

- tud romantikus lenni (nem rögtön az ágy.)

- olyanokkal is szóba áll, aki nem az esetük, de a belső fontosabb neki (tényleg szép a szeme, és milyen aranyos a modora...megéri)

- aki tényleg, ha bármikor is tetszett neki valaki, akkor mindent megtett érte, és sose hagyta el?

Van még a világban, aki nem

az instagram szelfizős tiniáradatot bevonzó ecsetfejű, vagy széjjel edzett de agyilag nulla, mindenféle beszélgetésben használt tömérdek emojis, bunkó modorral lerázó, de előtte a szexért flörtölős fiú?

2017. dec. 30. 20:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
64%
Van , csak a lányoknak nem kell.
2017. dec. 30. 20:14
 2/16 anonim ***** válasza:

"az instagram szelfizős tiniáradatot bevonzó ecsetfejű, vagy széjjel edzett de agyilag nulla, mindenféle beszélgetésben használt tömérdek emojis, bunkó modorral lerázó, de előtte a szexért flörtölős fiú"

Ezt mind nagybetűvel kellett volna, a végére meg: "!!4!" :)

2017. dec. 30. 20:23
 3/16 A kérdező kommentje:
jaj, meg annyira hiányzik belőle a 100 kétszer aláhúzva, a sírósnevetős izé, meg a kis tűz jelecske XD
2017. dec. 30. 20:33
 4/16 anonim ***** válasza:

Van hidd el,csak ugyanilyen jellemzokkel biro ribicskek miatt megszolalni sem mernek.

Nem is az,hogy ha beszelgetni probalna bunko parasztul kuldi el,bar van ilyen is sok.tudod az,amikor elhitetik veled hogy szerelem meg minden,menthetetlenul beleszeretsz,aztan egyik naprol a masikra lesz rnak,atvagnak,meghulyulnek,megcsalnak,stb :) es akkor egy-ket ilyen utan ugy vannak mint en is,hogy minek probalkozni,a lanyok nagytobbsege is ilyen manapsag..

2017. dec. 30. 20:39
 5/16 anonim ***** válasza:
És persze ezek is kimaradtak: ☭, 卐.
2017. dec. 30. 20:59
 6/16 A kérdező kommentje:
ajaj, elvtárs, vigyázzon ezekkel a szimbólumokkal...XD
2017. dec. 30. 21:08
 7/16 anonim ***** válasza:

Nagyjabol megfelelek a felsoroltak 90 %-kanak.

Lanyban is hasonlot keresnek, de nem egyszerű ilyet talalni.

F20

2017. dec. 30. 21:09
 8/16 anonim ***** válasza:
tipikusan nagyok az elvarasaid es te magad a felet nem tudod teljesiteni. tehat szop mar le !
2017. dec. 30. 23:27
 9/16 anonim ***** válasza:
szopj*
2017. dec. 30. 23:27
 10/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem magasak az elvárásaid, nyilván nehezen fogsz találni ilyen embert, sőt talán ő fog majd megtalálni téged. Velem is ez volt. A párom előtt pont egy olyan srác szédített, mint amit itt leírtál. Nem is értem mi tetszett benne, egyszerűen csak örültem, hogy végre vki felfigyelt rám. De elég csúnyán eljátszadozott velem és véget vetettem ennek. Úgy voltam vele (és mások is azt mondták hogy majd jön a nagy ő), hogy akkor oké várok és nem futok senki után. Bevált:D És igen, vannak normális fiúk/férfiak csak nagyon kevesen, és nem mindegyik az a típus, akit egyből kiszúrsz a tömegben. Talán ezért nehéz megtalálni. De egy kalappal, majd jönni fog!^^

18L

2017. dec. 30. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!