Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ennyire gáz lennék?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire gáz lennék?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok, de nem érzem, hogy megfelelnék neki és nem is látom rajta, hogy esetleg felkeltettem az érdeklődését. Megpróbáltam felvenni a kapcsolatot vele,stb. Nekem nem reagál másnak rögtön. Olyan helyen viszont, ahol esetleg nem tudja, hogy ki vagyok rögtön reagál. (Ezt vehetjük úgy, hogy például real life-ban rám sem néz, instán meg még vissza is követ)

Tudom, hogy az ilyen kérdések ezen az oldalon valahogy mindig rosszul sülnek el, de reménykedem rendes válaszokban.

2017. dec. 28. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy gáz🌸Csak szerelmes
2017. dec. 28. 22:49
 2/5 anonim ***** válasza:
quickmath
2017. dec. 28. 22:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Odáig én is eljutottam sajnos, folyamatosan rá gondolok több napja/hete/hónapja és nem tudom kiverni a fejemből, de soha nem jutottam hozzá elég közel...
2017. dec. 28. 22:57
 4/5 anonim válasza:
Nem biztos, hogy azt jelenti nem tetszel neki lehet, hogy teteszel neki, de nem tudja, hogy mit csináljon velem is így volt.
2017. dec. 28. 23:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Ilyen szar érzést senkinek nem kívánok. Tisztára megesz...
2017. dec. 29. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!