Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz rám minden lány a buszon? Ennyire nevetséges lennék? Xd
Figyelt kérdés
Szép lányok néznek rám,olyanok akik tetszenek! Van aki bámul vagy összenéz a barátnőivel es nevet.
Előre köszönöm a válaszokat!14/F
2017. szept. 12. 19:15
1/9 anonim válasza:
Vagy jól nézel ki, vagy túl bénán.
2/9 anonim válasza:
Én akkor nézek egy fiut ha helyes😏😅
14/l
3/9 anonim válasza:
Elég jól nézhetsz ki. Csak ne szállj el magadtól. De aki neked is tetszik, azzal szemezz aztán szólítsd meg :)
4/9 anonim válasza:
Tényleg vagy jól nézel ki vagy nem :DDD más okot nem tudok mondani 13/L
5/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk lehet fogkremes volt a szam xd
2017. szept. 12. 21:34
6/9 anonim válasza:
Az ilyenekre azért figyelj xD de ha többször előfordult már, hogy néztek, akkor nem hiszem, hogy emiatt.
7/9 anonim válasza:
Hát... Én magamból kiindulva akkor szoktam a barátnőmre rá vigyorogni (nevetni nem igazán) ha tényleg látok egy olyan fiút, aki már az "ó atyaég" kategóriába tartozik helyesség terén. Szóval szerintem az Isten megkegyelmezett neked, és jó géneket örököltél:D.
De aztán ne, hogy elszállj majd magadtól!:).
8/9 A kérdező kommentje:
Igazából nem tartom magam annak a hú de helyesnek! Csak a szememre momdták hogy mindent visz,lehet csak a szemem tetszik nekik ennyire.
2017. szept. 13. 05:59
9/9 anonim válasza:
Küldj egy képet és megmondom miért néznek. Xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!