Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A barátommal fogok aludni 2...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal fogok aludni 2 napot. Félek hogy tudod. Valami ok arra hogy tényleg megakar-e?

Figyelt kérdés
14/l mondta hogy nem szeretne még szexuális életet élni de azért mégis félek. 14/l

2017. dec. 26. 01:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Valami biztos fog tortenni szerintem
2017. dec. 26. 01:16
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Akkor meg mégis a mi a fészkes fenéért alszol vele?
2017. dec. 26. 01:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem bizol benne miert vagytok egyutt?
2017. dec. 26. 01:50
 4/8 anonim válasza:

Kérlek szépen 14 évesen ne akarj már szexuális életet élni? Még gyerek vagy! Én is az vagyok úgyhogy nem egy felnőtt akarja megmondani hogy mit csinálj.... A barátod hány éves? A szüleid megengedték? Miért alszol vele? Ha rám hallgatsz még bőven vársz vele 3-4 évet.... Később még nagyon meg fogod bánni.... Szerintem.... Boldog Ünnepeket!

Ui.: Írj nyugodtan privátba ha beszélgetni szeretnél!

2017. dec. 26. 01:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Aludj a saját ágyadban, egyedül.
2017. dec. 26. 09:25
 6/8 anonim ***** válasza:
14 évesen mit akarsz a barátoddal aludni?Elötted az élet ha most nem lenne jó akkor később sem lesz jobb.Oldd meg hogy ne kelljen vele aludnod
2017. dec. 26. 09:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"Valami ok arra hogy tényleg megakar-e?" Hát az, hogy fiúból van? :D Fiatalok vagytok, szóval kétlem. Az első együttalvás nem egyenlő a szeretkezéssel. Ha meg közeledne feléd, úgy hogy te nem akarod egyszerüen utasítsd vissza. Probléma megoldva. De, ha bizonytalan vagy ebben akkor meg ne aludjatok együtt, nem lóverseny ez, hogy siettetni kell. Az egy jó dolog, hogy megbeszéltétek azt, hogy nem lesz szex. Viszont, sok esetben az adott pillanat forrósága nagyon rossz döntéseket tud hozni. És, lehet hogy a párod csak 14 éves, de mivel kamaszodik ezért kell számítanod pár dologra (gondolok itt arra, hogy nagy valószinüséggel fel fog állni neki a közelséged miatt. Ez természetes a srácoknál, nem tehetnek róla). Ha engem kérdezel, akkor még várjatok kicsit. Nem a szex miatt, mert úgy is lehet együtt aludni hogy nem történik semmi.

Ha nagyon aggaszt a dolog, és félsz akkor mond meg neki, hogy még nem szeretnél vele együtt aludni. Nem erőlteti ezt senki, csak rajtad áll. Vaaagy, a legegyszerübb megoldás hogy megbeszéled a félelmedet a pároddal, nagy valószinüséggel meg fogja érteni.

Neked tényleg nem hiányzik az hogy "úgy" közeledjen feléd. Azért korai, mert nem állsz rá készen, testileg se (nem megfélemlíteni akarlak, de nem lenne belőle túl jó élmény, semmilyen szempontból se).

2017. dec. 26. 09:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Én például sosem alszom barátommal apu nem is engedi:D

De úgy őszintén kicsit sem zavar én elvonulok másik szobába ő meg az enyémbe alszik:D Másnap úgyis látjuk egymást és mivel elégé forgolódós vagyok mikor alszok szerintem jobb is neki:D. 15L

2017. dec. 26. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!