Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz téma a jövendőbeli barátommal?
Nos az a helyezet,hogy van egy srác,barátnőm bulijában vallottam be neki hogy tetszik. Megcsókolt,utána együtt voltunk végig. A legjobb barátját ismerem,osztálytársam is. Ugye mindig együtt vannak, innen ismerem a srácot 1 éve kb. néha-néha váltottunk pár szót régen. Na és ugye úgymond nem nagyon ismerem,tehát értitek,hogy mondom. És még feszült a hangulat,az érdekelne hogy szerintetek megfogunk nyílni egymás előtt? Lesz beszéd téma? Ettől félek kicsit.
15/L (tini párkapcsolataba akartam rakni a kérdést bocsi)
Persze, hogy lesz. Nem kell aggódni. Ne feszülj emiatt.
Ha nem lesz téma akkor majd te mész az egyik irányba ő a másikba.
Bár én is így voltam eddig pár lánnyal akikkel találkozgattam. Eddig 3-1 volt olyan, hogy nem volt téma. De vele nem találkoztam, csak egyszer.
Lényeg: Majd lesz téma ne aggódj. Most esik a hó arról is lehet beszélni, ott van a karácsony is. Stb.
Rajtatok múlik csak. Nézitek egymást vagy beszéltek is. :)
Utolsó előtti. Nagyon nem ismersz,nem olyan lány vagyok,szóval inkább meg se szólalj. Miért baj ha megmondtam neki?
Utolsó Köszönöm szépen:)
#7: Milyen sokan mondják,hogy nem olyan lány vagyok...hát persze,hogy nem. :)
AKkor milyen vagy? Egy szerény otthon ülős könyvmoly, aki pasikkal is csak a Leiner Laura könyvekben találkozott. Gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!