Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyum nem fogadja el, hogy barátommal vagyok. Szerintetek ezt hogyan tudnám megoldani?
Figyelt kérdés
Barátom 29, én 17 leszek 5 hónap múlva és két éve együtt vagyunk. 9 éves korom óta ismerem és szeretem, de persze ő sosem nézett úgy rám és én kezdtem el neki udvarolni. Korábban már együtt voltunk egy évet, de szétmentünk a bűntudata miatt, mert még sose volt ilyen fiatal barátnője. Anyu egy éve tudja, hogy együtt vagyunk és azt is mennyire szeretem gyerekkorom óta. Apum ezt elfogadja, nyilván nem örül neki, de azt mondja ez az én dolgom. Csak Anyum utálja őt és kerüli ezt a témát. Nem engedi hogy sokáig legyünk együtt egy nap max 5 óra, de egy héten maximum kétszer találkozunk. Nagyon korlátozva érzem magam. Jó tanuló vagyok, szófogadó és segítőkész. Nem tudunk kompromisszumot kötni. Másfél év múlva elköltözök, amint betöltöm a 18. életévemet, de addig Anyukámmal rendezni szeretném ezt a konfliktust. Voltatok már hasonló szituációba? Hogy tudnék ezen a helyzeten javítani? Válaszotokat előre is köszönöm!2017. nov. 30. 19:53
1/14 anonim válasza:
Én megpróbálnám neki őszintén, normális hangvételben elmondani az érzelmeim erről a szituációról. Hatásos kezdés szokott lenni a kompromisszumra.
2/14 anonim válasza:
Na tehát..egy 26 éves pedofil összejött egy 14 éves kislánnyal? És a szüleid nem jelentették fel? Apád helyében lazán kiheréltem volna, és akárhogy hisztizhetné, nem engedném ezt a fertőt amit te kapcsolatnak nevezel.
3/14 anonim válasza:
#2: Megsúgom, 14 évesen még szexelhetnek is legálisan. :D
4/14 anonim válasza:
3as, megsúgom, igen, ha a másik fél is 18 alatt van:-)
5/14 anonim válasza:
Ha szeretik egymást akkor nem értem mi a gond az életkorral? Csatlakozom az első válaszolóhoz, teljesen igaza van.
7/14 anonim válasza:
“Tizenhat múúúlt de amikor hozzáámnyúúlt”
9/14 anonim válasza:
Aki ennyi idősen kislányokra utazik, annál valami nagy defekt van.
Tudom, mert én is ezt csinálom.
10/14 anonim válasza:
A barátod 29 éves, egészen másra vágyik, mint te 16 évesen. Valószínű nem fog bírni várni, ő majd gyereket akar és nem 40 évesen. A szüleid féltenek, hogy ne menjen feleslegesen el az életed egy gyerek miatt, ne érjen nagy csalódás, ha te visszautasítod, és a fiú meg ott hagy téged. Én se támogatnálak, de szerintem egy szülő se igazán, aki a te érdekeited venné előtérbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!