Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért lehet az, hogy egy fiú szerint jól nézek ki de nem jönne össze velem?
Figyelt kérdés
Valaki elmagyarázná kérlek??2017. dec. 25. 15:47
1/14 anonim válasza:
Lehet, hogy nem csak a külső fontos neki? Talán. Vagy lehet még nem akar barátnőt.
2/14 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy rengeteg barátnője volt és eléggé fontos a külső is😐😐
14 éves vagyok én a fiú 15..
2017. dec. 25. 15:50
3/14 anonim válasza:
Ezer oka lehet. Attól, hogy valaki jól néz ki, egyáltalán nem biztos, hogy össze is jönnék vele, nem jön be a személyisége pl.
4/14 anonim válasza:
Nincs meg benne a szikra irántad, nem jössz be neki teljesen, nem vagy az esete max. csak egy körre, de sok jót ne remélj és hagyd őt a fenébe!
5/14 anonim válasza:
Nekem is sok csaj néz ki jól , mégsem jövök össze mindegyikkel
6/14 A kérdező kommentje:
És az egy barátnőm nem ismeri a fiút akit szeret csak úgy névről ismerik egymást a fiú még azt mondta nekem hogy a csaj jól néz ki de nem jönne össze vele...
Gondoltam rá, hogy azért mert nem ismerik egymást.. ez valószínű??
2017. dec. 25. 16:20
7/14 A kérdező kommentje:
Az egyik barátnőm*
2017. dec. 25. 16:21
8/14 anonim válasza:
Ha rengeteg barátnője volt,mi a szarnak akarsz lenni egy a sok közül?
És látod ? Itt kapják fel a fejüket, mármint nem itt, hanem majd itt --> mikor azt mondják a lánynak hogy hülye liba, és néz érthetetlenül mert nem érti mèrt mondják...
9/14 anonim válasza:
Mert a külső nem minden? :D
Lehet, nem vagy neki belsőleg szimpatikus, amit a kérdés alapján megértek.
10/14 anonim válasza:
Mert jól nézel ki, de neki nem tetszel (még) eléggé, vagy számára nem nézel ki elég jól, csak kicsit. Ez gyakran előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!