Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak szerintetek? (a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinista kérdése:

Mit csináljak szerintetek? (a többi lent)

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden elmesélni az egész sztorit.

Szóval januárban megismertem egy fiút barátnőm születésnapján. Nekem akkor barátom volt, de nem volt valami komoly a kapcsolat. (Ő nem volt ott ezen a bulin) Tehát, megismertem egy srácot és elég sokat ittunk és nagyon jól kijöttünk egymással. A buli után elkezdtünk beszélgetni és úgy éreztem, hogy bejön nekem. Az akkori barátommal nem sokára szakítottunk. Így már simán tudtam közeledni a srác felé. Elmondtam neki, hogy tetszik nekem, de ő ezt nem viszonozta, azonban továbbra is beszélgettünk. Aztán 1-2 hónap múlva összevesztünk és nem beszéltünk. Nyár elején összefutottunk véletlenül, mert egy társaságban voltunk. Nagyon jól elbeszélgettünk meg jól kijöttünk, kb. mintha semmi sem történt volna. Aztán rá 1-2 hétre ráírtam, hogy segítsen valamiben. Onnantól kezdve újra mindennap beszéltünk, rengetegszer találkoztunk, majdnem, hogy legjobb barátok voltunk. Aztán egy buliban smároltunk, hozzáteszem ittunk. Ezt megbeszéltük és én nem éreztem semmit iránta, inkább szorosabb lett a barátságunk és mindent elmondtunk egymásnak. Utána barátnőm születésnapján végig smároltuk az egész estét és akkor már kicsit kezdtem érezni, hogy van valami. Rá pár hétre egy másik buliban megint majdnem smároltunk, de én eljöttem és elkezdett nekem írogatni, hogy ő szeret engem és menjek vissza mert bebizonyítja. Másnap ezt az alkoholra fogta, de én ismerem őt és tudom, hogy részegen a legőszintébb. Ezt megbeszéltük és továbbra is barátok maradtunk. Nyár vége fele én elmentem nyaralni és akkor is végig vele beszélgettem. És akkor elmondta, hogy azért nem akar velem kapcsolatot, mert nagyon fontos vagyok neki és ha egyszer szakítanánk akkor elveszítene. Mikor hazaértem nagyon összevesztünk és szeptember végéig nem beszéltünk. Ettől az évtől került az én sulimba OKJ-s képzésre és ott sem köszönt meg semmi. Október elején felkeresett és mintha mi sem történt volna ugyanolyan jóba lettünk és a legfontosabb ember lett számomra. Aztán október 31-én elment egy buliba és én megleptem őt azzal, hogy hirtelen megjelentem én is. Örült nekem, táncoltunk, jól éreztük magunkat. És sajnos elég sokat ittam és a barátaim is bátorítottak így többször is megcsókoltam. A buli vége fele odahúztam magamhoz és megmondtam neki, hogy még mindig szeretem. Azonban mikor odahúztam állítólag pont elhúztam egy lánytól ezért megharagudott. A barátnőmnek utána azt mondta, hogy utál nem akar többé velem beszélni meg ilyenek. De, hogy a buli előtti párhétben azon gondolkodott, hogy összejön velem, de elcsesztem, mert nekem semmi jogom nem volt ahhoz hogy elhúzzam őt mástól meg, hogy túlságosan nyomultam és ő neki ez sok volt. Lassan két hónapja nem beszélünk és nagyon szenvedek. Éjszakákat sírok át miatta és próbálom őt elengedni de nem megy. Állítása szerint nem érdeklem őt, de akárkit megkérdezek mindenki azt mondja, hogy mindig ő hoz fel engem meg egy barátjának azt mondta, hogy még van remény arra, hogy beszéljünk. Viszont nem tudom, hogy érdemes-e ő rá várni vagy tovább kéne lépnem inkább. Azt hozzá tenném, hogy a srácnak még soha nem volt barátnője.. Sokan mondják, hogy adjam fel, de én valamiért még mindig azt érzem, hogy ennek még nincs vége.

a srác 21 éves én pedig 17.

Remélem tudtok valami tanácsot adni. :(

Előre is köszönöm szépen a válaszokat.

2017. dec. 24. 23:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert ki hasznal es max arra kellesz neki kb
2017. dec. 24. 23:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy bármikor kihasználhatott volna, de nem tette, mert ő nem olyan. :)
2017. dec. 25. 00:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Azert nezeget mas lanyok utan.... na mind1 te tudos majd ga idosebb leszel ra jossz
2017. dec. 25. 00:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Vedelsz a bulikon, aztán részegen smárolsz.

Hallod, nálad 100x normálisabb lányokat is megkaphat, minek kellenél te?

2017. dec. 25. 10:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!