Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelentenek ezek valami?
Van egy srac aki nagyon bejon, pentek estenkent talalkozunk es zenelunk egyutt masokkal eggyutt. Nos a srac kedves, jokepu, gitarozik, motrozik es van humora.. igy eleg sok csajnak bejon, koztuk nekem is. Az elso nap beszelgetni kezdtunk es erdeklodest mutatott irantam (legalabb is en ugy vettem eszre).. aztan nem beszeltunk igazan.. suliba koszonunk egymasnak es beszelgetunk is csak nem sokat.. egyszer mondtam neki hogy lehet hogy azon a heten nem leszek ott, o azt felelte hogy kar mert ha ott lennek azt tok jo lenne. Aztan kezdtem
en is erdeklodest mutatni iranta, parszor elkapott azon hogy nezem, probaltam a kozeleben lenni es ezt o eszre is vette. Aztan mindha elnyelte volna fold az erdeklodeset, legalabb is en ugy ereztem. Majd abbahagytam azt hogy utana futkossak mert azt hittem hogy talan mar nem tetszem neki es ha ez igy van akkor nincs ertelme az egesznek. Nem neztem egyfolytaban mint azelott es nem kerestem a tarsasagat es ami tortet az nagyon meglepett... egyfolytaba korulottem volt, amikor gitarozott ugyet sem vetettem ra es o pedig gyorsitott a tempon(szerintem hogy nekem megmutassa hogy o jol tud gitarozni), egy csaj mutatott egy kepet egy sracrol es csak azt mondtam hogy jol nezki, ezt o halotta es elkezdett jatekosan birkozni az eggyikkel ott, majd amikor valamifel beszedet mondott a tarsasag elott mindenkirek a szemebe nezett csak nekem nem, amikor "veletlenul enyhen meglokott" hozzaert a vallamhoz. Jelentenek ezek az apro jelek valamit?
17 eves Lany , a srac pedig 18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!