Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi lesz az én kis drágámmal,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz az én kis drágámmal, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Be van tervezve nekem holnapra egyik lány barátnőmmel,

(tényleg csak az-jövő nyáron lesz esküvője barátjával) mert mióta tudom, hogy a MOZI az otthonom, ott szoktam barátokra szert tenni, szocializálódni, vagyis megpróbálni emberként viselkedni, ami nekem nem kis feladat.

No van nekem egy szinte szomszéd unokahúgom, fiatal apró szerzet még, elvált családból és apja bár egy gazdag d*g (itt dögöt írnék) aki beígérte neki a Paddington 2-től elkezdve mindent, de végül le se tojta, így most én szeretném pótolni.

Mert én gyakran viszem, én legalább betartom a szavamat és nem ignorálok egy kölyköt, mintha ott se lenne, hogy éljem a semmitmondó életem.

De nem szeretném a másik lánynak se beadni azt, hogy most mi a helyzet.

Ismerem idestova a barátnét általános 2. óta.

Zavarná ha megkérném hadd vigyem magammal unokahúgot?

Szabad ilyet kérni?

2017. dec. 22. 23:31
 1/3 anonim ***** válasza:
55%
Bácsikérem, bácsikérem, ennek a kérdésnek mi értelme van, bácsikérem?
2017. dec. 22. 23:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Persze hogy szabad, kérdezd meg legalább.. Ha nemet mond akkor elviszed a kislányt egy kicsit később (pár nappal később, annyit csak tud várni) mert már betervezted a barátnőddel. Szerintem ez így korrekt.
2017. dec. 22. 23:46
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem bácsi vagyok, csak nagybácsi, szóval ácsi.

2-es.

Köszi, megkérdezem akkor :)

Így korrekt, igazad van, nem lenne, jó, hogy csak úgy beállítok.

2017. dec. 22. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!