Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ész vagy a szív a fontosabb?
Van egy lány, aki hosszú idő után újra visszajött az életembe. Anno összejött egy sráccal, aki elég rossz hatással volt a lány minden kapcsolatára, így velem is megromlott a viszonya. Viszont én amikor elvesztettem magam mellől, ürességet éreztem. Rájöttem hogy ő volt a mindenem. Próbáltam megutálni, elfelejteni, de nem sikerült.
Most szeptember környékén szakított a párjával, később megpróbálták újraéleszteni a kapcsolatukat, de nem jött össze. November közepén végleg szakítottak. Azóta a lány újra beszél velem, és visszajönnek a régi érzések. Mikor mondtam neki (pár napja) hogy nem akarok vele beszélni pár napig, nem igazán tetszett neki. Azt hitte hogy valami rosszat tett, de biztosítottam arról hogy ő nem csinált semmi rosszat. Sajnos nem akart erről leszállni, én pedig inkább elmondtam neki hogy eszméletlenül össze vagyok zavarodva vele kapcsolatban, kellene nekem egy kis idő. Ezt megértette, és inkább békénhagyott.
Azóta nem tudom hogy mégis mit tegyek... Egész nap rajta jár az eszem és elkezdtem zenéket hallgatni. (ez rám nem jellemző - nagyon kevés számot szeretek)
Hallgassak az eszemre, és ne erőltessem ezt az egészet? A "csúcs" már úgyis túl rég volt, ő neki se vagyok olyan fontos mint voltam ráadásul egyik kapcsolatból a másikba menni neki se lehet olyan jó...?
Vagy esetleg kövessem a szívem, és ezzel okozzak saját magamnak "fájdalmat", reménykedve hogy képes belém szeretni?
Függ attól is mit szeretnél az életben.
De szerintem az ész olykor többet számít.De az a legjobb,amikor a szív és az agy egy sínen vannak.
#1 Köszi a választ. :)
#2 Pont az a probléma, hogy amikor vele vagyok akkor minden borul. Jól érzem vele magam, úgy érzem érte bármit megtennék. Aztán egyszer csak leblokkolok, és belegondolok hogy én mi a fenét is csinálok Rájövök hogy olyan dolgokat, amiket amúgy nem hogy nem tennék meg hanem egyenesen el is utasítanék. Ő is tisztára olyan személyiség, amit ha egy lapon látnék leírva, tuti azt mondanám hogy ő nekem nem tetszik. De közben mégis...
#3 ész ≠ agy :)
#4 Elmondtam neki. Szerinte bele vagyok zúgva, ami részben igaz... de részben meg nem.
Csak össze vagy zavarodva.
És..Tudod,amikor szeretünk valamit olyan dolgokat is megteszünk,amiket amúgy nem tennénk meg.Ezt is jelenti a szerelmi kibontakozás,a vágyak,a titokzatos erők felszabadulása és ez nem baj.
A kinézete meg nem lényeges,ha te érzel iránta valamit,mert érzel is.
De döntsd el.Az észt én arra értettem,hogy nem tart vissza az életben semmitől,passzoltok egymáshoz,nem csak azért látod szépnek mert bejön valaki,mert ha ilyen dolgok történnek,akkor ott az ész kell hogy fontosabb legyen,de te szereted is az illetőt.Úgy hogy szépen végy egy nagy levegőt,gondold át a dolgokat ésszel és ha passzol mindkettő akkor én amondó vagyok,nyiss felé.Vagy próbáld meg.
#6 A válaszod második fele kicsikét kesze-kusza lett, de azért köszi. :)
#7 Naaa. Ez egy kicsit sértő volt... Igenis van eszem. >:(
Az a felvetés jogos hogy félek a kapcsolattól, viszont én ezt inkább átalakítanám; félek attól hogy megbántom valamivel.
Ez az egész amúgy olyan fura... Mindig azon gondolkodok, hogy akkor én most 2 éve szeretem? Olyan abszurd belegondolni, hogy még akkor is szerettem amikor mással volt és szinte nem is beszélt velem... Akkoriban mikor jóba voltunk, egy percig se gondoltam hogy milyen jó lenne ha a barátnőm lenne, pedig (az akkori) legjobb barátnője még mondta is nekem. Igaz nem hittem el neki, mert folyton piszkált, utáltuk egymást. Aztán amikor elment hirtelen minden olyan üressé vált. Úgy éreztem be lettem csapva, egyedül lettem hagyva. Idővel szépen lassan beletörődtem a dolgokba, egyre jobb lett a közérzetem. Mostanság már tök királyul tudtam érezni magam, alig gondoltam rá. Majd amikor visszatért... Mintha minden amit felépítettem, összedőlt volna. Akkor is, és most is.
Ész+szív kombinációja, de magadat válaszd.
Ebben az esetben te a "ha ló nincs, jó a szamár is" vagy.
Balek lennél, és könnyen lehet,hogy ismét dobna.
Ráadásul ahogy írtad,már túl vagytok a csúcson. Minek felmelegíteni valamit az elhidegülés kedvéért?
Lehet, hogy még a lány se tette teljesen túl magát az előzőn, így a sérülések miatt cseberből vederbe kapcsolat lenne, ami mindkettőtöknek árt.
Magadnak tartozol elsősorban felelősséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!