Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apakomplexusom van?
Régebben nem jött elő annyira, most kezdem érezni, hogy eluralkodott rajtam az idősebb pasikra való bukás. De ezt ne úgy képzeljétek el, hogy 16 évesen mondjuk a húszas pasik jönnek be, hanen minimum 40+, sőt van két nagy "szerelmem" a színészvilágból, az egyik "csak" 51, a másik 54. Az 51-esről tudnak a barátaim, meg anya is, viszont az 54-est nem merem megemlíteni, mert azt már gáznak tartom. Ráadásul mindkettő idősebb anyánál...
Persze nem ismerem őket, de mégis vonzódom hozzájuk, ha csak az utcán meglátok egy szexi példányt, már az is vonzalmat ébreszt bennem, pedig egy szót nem beszéltem vele.
De nem értem, hogy ez mitől alakulhatott ki, a kezdetektől fogva a szüleimmel élek, nem halt meg az apám, nem váltak el, és nincs is az, hogy hiányozna, hanem néha már elegem is van belőle, elég jól fel tud idegesíteni.
A korombelieknek a 16-25 év közöttiek jönnek be, mondjuk nem azt mondom, hogy ők rondák, meg nem tudnék hozzájuk vonzódni, de ritka az, amikor látok egy fiatal srácot, és megjegyzem magamban, hogy na ezzel összejönnék, vagy csak egy éjszakát töltenék vele.
A barátnőimnek egyik nagy szerelmük Shawn Mendes, de most komolyan, azért a kis kisfiúért, hogy lehet rajongani, hát esküszöm az szebb lány, mint én. Meg van az a YouTuber a Cameron Dallas, az a tipikus kockahasú, 20 éves szőresincs srác. Egy időben az is tetszett az egyik barátnőmnek, de én rosszul vagyok ezektől a mai fiatal kis b**igyerekektől, akkor már a 16 éves korosztályról ne is beszéljünk, a sok idióta a konttyal a búrájukon, de nem az a szexi konty, amikor valakinek sok haja van, és hátrafogja, mert az igenis tud jól kinézni, hanem ez a kis csoffatag szardarab, amiben kb 3 hajszál van. Azért álljon már meg a menet. Szóval nálam a férfi kb. 30 fölött kezdődik, és igazából nem tudom, hogy hol ér véget, mert valljuk be, hogy George Cloony az 56 évével még mindig a toppon van, és talán még nála idősebb korban is akadnak jó pasik. Viszont annak ellenére, hogy én itt most örülök a fejemnek, hogy ki mennyire néz ki jól, szerintem ez beteges, de nem tudok ellene semmit se tenni, mit lehetne ezzel kezdeni?
Mert azért a késöbbiekben nem szeretnék 40 évvel idősebb férjet, viszont a korombeliekből meg egyszerűen lehetetlen választani.
Válassz egy jó 30-ast, 20 éves korodig ha együtt vagytok, garantáltan feleségjelölt vagy Nekik...
Sok sikert! :)
Próbáltál már korodbeli férfias pasikat keresni? Mert ugyan ötletem nincs hogy néz ki Shawn Mendes és Cameron Dallas, a típust ismerem, és valóban nem túl vonzó. De vannak ennél jóval jobb pasik a 20-25 közti korosztályban is, akik még akár össze is jönnének veled.
Én magam is ismerek 18 éves pasikat akiken van izom és szőr, és van kiállásuk. Csak te rossz helyen keresed, gondolom.
Megnyugtatlak, töknormális vagy és az is, hogy kiket tartasz férfiasnak:)
A 40+ az párkapcsolathoz valóban picit sok lenne, de na.. a szívnek nehéz diktálni.
Én, 32 éves pasiként simán megnézek egy 16 éves lányt pl az utcán, sőt, vonzónak is tarthatom. Nem vagyok álszent, mint a korombeli férfiak, akik azt mondják, beteg dolog ez, aztán meg titkon ilyen témára verik..
Szóval hajrá, sokat tanulhatsz a 20-30as korosztálytól, ne tartson vissza az életkor(unk).
És te amúgy bejössz a te korodbeli srácoknak?
Igazából nem tartom betegesnek. Sőt, fú de jó lenne ilyen fiatal lánnyal lenni... ;-) Én is sokkal inkább a te korodbelieket nézem meg magamnak, nem a saját korosztályomat.
(Én amúgy 40 éves, hosszú hajú vagyok :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!