Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van Apakomplexusom?
Rengeteget olvastam már utána...és mindig azt írják hogy ez akkor van ha az apukámmal nem vagyok jó viszonyban...de ez nálam hülyeség mert nagyon imádom apát..ellenben anyát...na vele nem vagyok olyan jóba...de mégis vele élek félig...
de itt a kérdés az, az, hogy miért vonzódom azokhoz a férfiakhoz akik apám lehetnének? Meg nézek minden 30 körülit(bár ha csak jól is tartja magát és jó pasi)..ráadásul volt olyan 30 éves akivel jóba voltam ...de persze nem voltunk együtt csak úgy elvoltunk ...és mondjuk ő a mai napig meg van ...de nem járunk...mert neki minden fiatal jó....
Alapjáraton megnézem a 20 éveseket is ..és vannak ilyen srácok akiket imádok...de akkor is ..miért vonzódok egy 30 éves emberhez ? Miközben neki más is kell? Meg alapból..miért nézem meg a 30 körülieket?
16L
Ha így folytatod,meg is fognak dugni,mert a kérdésed olvasva rá tudnának venni.
Ha megnézed hagyján,de kapcsolatba csak korod belivel kezdj.
nincs ezzel semmi gond szerintem.
ha olyanok mellett érzed magadat teljesnek!
Szerintem bátran vágj bele. Neked jó, a 30+ osnak is jó.
Ha mindkettőtöknek jó ,akkor ne gondolkozz.
Ez nem feltétlen apakomplexus. Sokan összekeverik a nő természetes szexuális vonzalmait kiváltó tényezőivel az apakomplexust.
Érettebbnek látszanak (vagy látszódhatnak) a korosabb 30-35 év körüli férfiak és ez szexuális értelemben vonzóbb egy lánynak... és akkor ez még csak a látszat, a külső... ehhez még pluszban hozzájöhet egyfajta magabiztosabb fellépés is, ami a biztonságérzet miatt lehet imponáló, illetve ezt még megtámogathatják az anyagiak is esetleg (fix. jövedelem, külön lakás, autó stb...) ami szintén a biztonságérzetet erősíti egy lányban.
Tehát a férfias külső jegyekre és a biztonságérzetre reagálhat így egy fiatal lány teljesen természetes ösztönökből.
Szerintem nem ennek a megléte okoz apakomplexust, hanem inkább az apuka (mint szülői szereplő) hiánya okozhat egyfajta torz tudatot egy lányban, amikor az apuka szerepét keresi egy másik emberben (kortól függetlenül). Tehát szerintem azt is apakomplexusnak lehetne nevezni, ha egy 15 éves fiúhoz akarnád társítani az apukád szerepét. Tehát az apakomplexusban szerintem nem a kor a lényeg, hanem a szerepek felcserélődése a te fejedben.
Összefoglalva:
Amíg te nem ruházod fel az adott 30-35 éves férfit apukád szerepével, addig az nem apakomplexus, hanem egy természetes vonzódás egy lány részéről.
Nyilván ennek a vonzódásnak is van egy normál korhatára. Tehát pl. azt már nem nevezném természetesen normálisnak, ha 16 éves létedre egy 40+ os férfihoz vonzódnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!