Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apakomplexusom van?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok lány! Hogy van az szerintetek hogy nekem bejönnek a tőlem sokkal idősebb pasik? Apakomplexusom van? Vagy nem nagyon értem. Például van anyukámnak egy barátnője és beki egy pasija akitől van egy gyerekük. Ő 33 éves és ő is nagyon bejön. Meg van egy olyan "esetem" is hogy van egy barátnőm aki 5. -es (én meg 8) és neki nagyon bejön az apja! Tisztára beindulok mikor meglátom. Hogy kezeljem? Tudassam vele? Végül is apakomplexusom van?2015. jún. 15. 11:53
1/7 anonim válasza:
Nem, nyugodjon le mindenki a pitsába! te csak egy tipikus tini kislány vagy, aki idős faszira gerjed. Kb. minden második csaj ilyen.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ de nem értem.én csak azt szeretném megtudni hogy hogy alakul ki az apakomplexus meg hogy miért van az? Nem tudom mért van az de valóban jobban "gerjedek" az idősebb pasikra mint egy fiatalabbra. Pl multkor egy buliba voltam. Ott odajött hozzám 2 pasi. Egy fital 17 éves meg egy idősebb pémzes faszi... Csak kijelentem hogy NEM A PÉNZ MIATT de az idősebb asi jobban bejött mint a fiatal. Sokkal rendesebb kedvesebb volt mint a fiatal bunkó gyerek.. a fiatal gyerek alámnyul fogdosott meg minden. Az idősebb pedig érzéki gyengéd volt. Gyengéden nyúlt hozzám stb... azóta tartom vele a kapcsolatot. De még mindig nem tudom hogy van e komplexusom!?!?
2015. jún. 15. 12:11
4/7 anonim válasza:
Ne haragudj, de elég buta vagy 15 éves létedre. Pont most írtad le, miért kedveled az idősebbet, és miért nem kedveled a fiatalabbat.
Nincs neked semmi komplexusod.
5/7 anonim válasza:
ez minden csak nem Apakomplexus! egyszerűen az idős pasik jönnek be ennyi
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket :)
2015. jún. 17. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!