Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan hogy kell csókolózni? Részletesen.
Figyelt kérdés
Tudom nagyon sok szó esett már erről,itt is meg más fórumokon is,viszont szeretném az én esetemet is leírni.Én 14 vagyok,a srác pedig 20..és valahogy össze akarom hozni hogy valami jó csókolózás legyen,ne csak úgy szerencsétlenkedjek.Leginkább azért akarom jól csinálni,mert idősebb srácról van szó,és hát gondolom ő nyilván sokkal tapasztaltabb.Az első találkozásnál akarta,de én nem,úgyhogy ölelés után lehajtottam a fejemet.Viszont most már énis szeretném,akkor is csak attól féltem hogy nem fog össze jönni a csók.A segítséget\válaszokat előre is köszönöm szépen mindenkinek.:))2017. dec. 20. 11:00
11/15 anonim válasza:
Szájrapuszival kezded, utána úgyis ő fogja irányítani kb, te megérzeni fogod h mi a helyzet:)
De amúgy szerintem is sok az a 6 év ilyen korban... én 19 vagyok, de nem nézelődnék 14 felé. Nem mert nem lehetsz szép okos stb, csak szimplán mások egy ilyen korú személynek az igényei szerintem. Bocsi, én sem tartom megfelelőnek ezt a dolgot.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:) Egyetértek.És így megjegyezve,tegnap zártuk le nem-el a kapcsolatunkat.Legfőképpen azért mert minden egeszseges ember lenézte volna a kapcsolatunkat a korkülönbség miatt.
2017. dec. 21. 10:17
13/15 anonim válasza:
Itt nem pont a lenézésen van a hangsúly, hanem inkább azon,hogy egy felnőtt és egy gyerek kapcsolata abnormális. Mindemellett két különböző világnézet,életszakasz,tapasztalat,igény. Lehet,hogy ez még nem derült ki így az elején, de az fix,hogy ez a tartós kapcsolat közelében nem lett volna.
14/15 anonim válasza:
5-ös vagyok.
Van azért ellenpélda is!!
14 évesen összejöttem egy 25 éves sràccal. És azóta is együtt vagyunk, egy hónapja jegyven járunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!