Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Pontosan hogy kell csókolózni?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan hogy kell csókolózni? Részletesen.

Figyelt kérdés
Tudom nagyon sok szó esett már erről,itt is meg más fórumokon is,viszont szeretném az én esetemet is leírni.Én 14 vagyok,a srác pedig 20..és valahogy össze akarom hozni hogy valami jó csókolózás legyen,ne csak úgy szerencsétlenkedjek.Leginkább azért akarom jól csinálni,mert idősebb srácról van szó,és hát gondolom ő nyilván sokkal tapasztaltabb.Az első találkozásnál akarta,de én nem,úgyhogy ölelés után lehajtottam a fejemet.Viszont most már énis szeretném,akkor is csak attól féltem hogy nem fog össze jönni a csók.A segítséget\válaszokat előre is köszönöm szépen mindenkinek.:))
2017. dec. 20. 11:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%

De miért egy 20 évessel kezdesz?

Neki teljesen más igényei lesznek...

Ebben a korban nagyon sok az a 6év!

Amugy a csókolozás technikáját nem lehet pontosan leirni. Gondolom azzal tisztába vagy hogy olyankor nem csak ajkaitok érnek össze. Majd kövesd azt amit ő csinál.

2017. dec. 20. 11:14
 2/15 A kérdező kommentje:
Az hogy kezdek,rá is igaz..;) koszi a választ!!
2017. dec. 20. 11:22
 3/15 anonim ***** válasza:
46%

"Én 14 vagyok,a srác pedig 20."

Itt mindkettőtökkel komoly gondok vannak.

2017. dec. 20. 11:28
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Összecsücsöríted a szádat, közelebb hajolsz hozzá, aztán azt mondod, "várj, előbb kérdezzük meg apukámat, hogy szerinte rendben van-e, hogy 14 évesen egy 20 éves férfival randizom", ezután elhívod hozzátok látogatóba.
2017. dec. 20. 11:40
 5/15 anonim ***** válasza:
90%

"Na szóval: Beméred a kiválasztott egyén fejétől való távolságot vonalzóval. Kb. 15 cm legyen. Nyugodt, mély lélegzetet veszel, az ajkaidat résnyire nyitod (megközelítőleg 0.5 cm résnyire - amin befér mondjuk egy szopogató tabletta). Fejeddel lassan közelíts rá a kiválasztott egyén fejére (elölről ne hátulról) nagyjából 2 cm/s sebességgel. A fejed mozgás közben korrigáld úgy, hogy az ajkaid közre vegyék a kiválasztott egyén alsó vagy felső ajkát. Amikor odaérsz az ajkához 7.5 másodperc múlva [t = s/v = 15cm/2cm*s^(-1) = 7.5 s], szorítsd össze az ajkát a két ajkaddal, majd cuppanj le róla, mint compó a folyami moszatról. Ha addigra a kiválasztott egyén nem nyitotta résnyire (0.5 cm) az ajkait, vágd pofán, de bszott keményen, mert még nem tette meg. Második nekifutásnál ugyanez az eljárás, csak most már a nyelved is bedugod a szájnyílásába. Ha szabványos méretű a nyelved, akkor megközelítőleg 1.5 ± 1 cm mélyen behatolsz, és ezután azt csinálsz, amit csak akarsz. Lehet vívni nyelvcsatát, vagy nyelv papás-mamást, vagy csak úgy nyali-falizni. A művelet végeztével elhatárolódsz a kiválasztott egyéntől, megköszönöd neki az együttműködést, és egy elismerő kézfogás keretén belül búcsút veszel tőle."😂😂😂

Amugy szerintem nem sok a 6 év, csak most tűnik annak. A lényeg hogy ne izgulj, és úgyis a srác fog irányítani, csak sodródj vele

2017. dec. 20. 11:51
 6/15 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszt.😂☺😊
2017. dec. 20. 11:57
 7/15 anonim ***** válasza:
50%
De sook az a 6 év. Kislány vs. felnőtt férfi.
2017. dec. 20. 12:10
 8/15 anonim ***** válasza:
81%
Azt ugye tudod, hogy csak meghúzni akar? 29 vagyok de 20 évesen eszembe nem jutott volna 14 éves lányokkal kezdeni...
2017. dec. 20. 12:12
 9/15 A kérdező kommentje:
Irhattok még véleményt az egészről.
2017. dec. 20. 12:16
 10/15 anonim ***** válasza:
Igy igaz csak arra kellesz neki,és mient megvoltál akkor majd eldob nem fogsz többe kelleni neki burkoltan ennyi az egész story!
2017. dec. 20. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!