Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volna a helyes döntés?
Üdv. Előre is elnézést kérek minden esetleges hibáért, csak most találkoztam ezzel az oldallal.
Szóval, 24 éves tisztességes férfi vagyok, van autóm, jól fizető állásom. Kérlek, ne gondoljátok, hogy bármiféle mentális problémával rendelkezem.
Na de, miért írna, egy hozzám hasonló felnőtt, kérdést a “Tini párkapcsolatok” kategóriába? A helyzet az, hogy olyasvalaki iránt kezdtem el erősödő érzéseket táplálni, aki iránt nem lenne szabad. A lány 15 éves. Furcsa, tudom. Magam sem gondoltam volna, hogy én leszek az aki ilyen helyzetbe kerül, az utóbbi 2 évben nem igazán voltam szerencsés kapcsolati téren, de semmiképp nem vetemedném arra, hogy kihasználjak egy tinédzsert. Egyszerűen nem találtam meg a közös hangot a nőkkel.
A fő kérdés pedig: Mit tegyek? Noha nagyon szeretem őt, tudom, hogy az ő érdekében távol kell maradnom tőle. Viszont, ez iszonyú nehéz volna. Ha viszont önző módon járni kezdenénk, a környezetében(tünkben) mindenki furcsán méregetne. Azt nem említettem, de gondolom világos, semmiképp nem mocskolnám be az ő tiszta testét (idő előtt).
Végül, hogy kissé azonosulhassanak az én nézőpontommal, leírom, hogy miért szeretem ennyire: Ez a bizonyos lány átlagon felüli képességekkel rendelkezik. Bár külsőre nem tűnik idősebbnek a koránál, belül annál inkább, nagyon inteligens.. Négy idegen nyelvet beszél anyanyelvi szinten, hármat alapfokon, kitűnő tanuló, bő a szókincse, könnyedén és változatosan fejezi ki magát, a reál tantárgyak szintúgy egyszerűek számára. Ezenkívűl remek színész. Kedves mosollyal üdvözöl mindenkit, közvetlennek tűnik, mégsem lehet könnyen a bizalmába férkőzni. Gitározik. És nem utolsó sorban: gyönyörű. Barna haj, kék szemek, hosszú természetes szempillák, ápolt fogak, karcsű, nőies alak. Elragadó. (Igen, igen, kicsit érdelődtem utána az ismerősöktől, számalmas vagyok.)
Leszögezném, eddig a mi kapcsolatunk nem több barátságnál, szeretném, hogy több legyen, mégis... azt kellene tennem, ami neki a legjobb. Már azért is nagyon hálás lennék, ha valaki önök közül végigolvasná a rögtönzött kisregényemet, válaszukkal pedig leköteleznének.
Szakíítsd meg vele a kapcsolatot!
Saját magadat is csak szivatod. Próbálj korban hozzád illőt találni. Nem kell magad 3-4 évig visszafogni, önként kivárni. Vannak bőven lányok. Mivel lenne jobb a 18-27-es felállás majd? Semmivel. Neked lenne munkád, önálló életed, élettapasztalatod, neki meg egyik se. Semmit nem tudnál vele kezdeni, egyenrangúság kizárva.
Semmiképp nem normális egy kislány és egy felnőtt férfi kapcsolata. Ha én az apja lennék, soha nem engedmég nem. Igen, meglenne a módja. Hoznám vinném kocsival suliba, barátnőkhöz, mindenhova, de az biztos,hogy a közeledbe nem engedném. Mindent meg lehet oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!