Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bátorítsam azt a fiút, akinek tetszek és ő is nekem?
Hát nekem egyszer kellett bevallanom életembe egy fiúnak, hogy mi érzek. Na ebből derült ki, hogy nem kellek én annyira neki. Ő is hasonló volt.
Akinek annyira kellesz, az meg fog érte mindent tenni, hogy beszerezzen. Trust me! Ez így van!
Amúgy, amit tehetsz anélkül, hogy hülyét csinálsz magadból, hogyha bókol, próbálod, a legcukibb oldalad nyújtani és visszaigazolást adni arról, hogy amit éppen csinál, az neked nagyon jól van. ;)
Jajaja :D Tudom milyen. Én is órákig tudtam mesélni erről a srácról! SZóval nyugodtan!
Ha hív az csak jó. Én talán ott csesztem el, h nekünk is volt egy ilyen időszakunk, de MINDIG visszautasítottam. De tényleg mindig! És így szerintem ez is hozzájátszott, hogy egy idő után nem keresett, de tényleg csak mindig vagy órám volt, vagy valami...pedig oda-vissza voltam érte.
Szval szerintem MENJ el vele és legyél nagyon cuki! :D
És sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!