Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a teendők ilyenkor? Hogy lehet megmenteni ezt kapcsolatot?
Ez elég egyszerűnek tűnik.
Te:
- nagyon szereted
- visszafogadtad miután kidobott 2 hét után
- őszinteségre buzdítod
- pár nappal az utolsó találkozás után már azt érzed, hogy nem vagytok elég közel
- sokat szeretnél beszélni vele
- romantikus gesztusokkal készülsz
- meg akarod beszélni a dolgaitokat
Ő:
- kirakott csak mert mások hazudtak rólad
- "rájött, hogy szeret" (vagy hogy menő 17 évesen 20 éves pasival lenni)
- titkolni akarja, hogy újra összejöttetek
- sokat hazudik
- kifogásokat keres
- nem keresi a társaságodat, csak személyesen
- leráz, ha telefonon keresed
Összefoglalva: itt vagy te, aki a leírtak alapján tényleg szereted, megbocsátasz neki mindent, és kapcsolatot szeretnél. Meg itt van ő, akinek elég volt, hogy hazudtak rólad neki ahhoz, hogy kirakjon, egyfolytában hazudik és kibúvót keres minden alól, és csak akkor kellesz neki, ha meg tudod csókolni, meg letapizod.
Szóval szerintem arról van szó, hogy ez a lány kihasznál téged. Ha ez így van, akkor zárd ki az életedből és felejtsd el, mert biztosan találsz olyan lányt majd, aki nem kihasználna, hanem hálás lenne az égnek érted, hogy vagy neki. Szerintem ő nem az a lány. Úgy gondolom, hogy neki te játék vagy.
Semmit, amit írtam, nem azért tettem, hogy bántsalak téged, vagy őt, csak őszinte voltam, mert csak az segít igazán. Minden jót a továbbiakhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!