Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet még megmenteni ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még megmenteni ezt a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Nagyon jól egyeztem egy ferfikollegammal , es sokat tamogatott mindent a fenekem ala rakott , de en sose kertem erre es sose vartam semmit .

Ez igy ment egy hónapig úgy vettem mint havert azért is mert nem szeretek nevetsegesen mindenbe szerelmet látni.

Egyik nap azonban kezdett flegma lenni velem es tavolsagtartó mikor csevegni akartam vele.

Egy ismerösöm szerint azert mert szerinte többet akart es en nem vettem a lapot .

Megmondom öszinten en nagyon lassan kapcsolok ilyen helyzetekben , tehat nem vagyok a nagy következtetések nagymestere , nálam ha egy ferfi beszelget velem vagy bókol nem jelent sokat , nem szivom mellre .

Lényeg h úgy viselkedik mint aki haragszik kerdeztem mi a baj azt mondta semmi . Tettekben nem változott .

Kerdes : masvalaki azt mondta h csak szexet akarhatott es mivel nem kapcsoltam meglépett. Ez tényleg igaz lehet?

Eddig nem gondoltam ra mint ferfire de most azon gondolkodom h igaz az h ha tetszem neki keresni fog es megint jól fogunk egyezni ?

Vagy ennyi volt ? Megmondom sose kaptam ennyi kedvesseget senkitöl annyira figyelt ram .

Mit tegyek vagy mit ne?

2017. dec. 2. 18:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
42%
Nem léptél, amikor kellett volna, ez a hajó elment. Pont.
2017. dec. 2. 18:33
 2/14 anonim ***** válasza:
71%

Lehet, hogy csak szexet akart és mást nem, lehet többet is akart annál.

Persze, hogy rosszul esik neki, hogy egy hónapig teper, udvarol, de emberszámba sem veszed igazából. Néha úgy érzem, hogy a nők tényleg csak akkor kapcsolnak, ha direktbe leszarod őket.

Másik meg, heteró férfi nem közeledik, kedveskedik és érdeklődik folyamatosan, ha nem találja vonzónak a nőt és nem akar tőle semmit.

2017. dec. 2. 18:35
 3/14 A kérdező kommentje:
2 es valaszoló miert mondod h emberszamba sem vettem? Hiszen kacagtunk beszeltunk jól telt az idö. Mit kellett volna tegyek? Kapjam elö a farkát? Honnan tudhattam volna h mit akar lehet letezik önzetlen segitseg. Azert nem igaz h emberszamba se vettem honnan jön ez le?
2017. dec. 2. 18:46
 4/14 anonim ***** válasza:

Rosszul fogalmaztam. Férfiszámba sem vetted na. Önzetlen segítség pedig nem igazán van. Valamilyen érdek szinte mindig fűződik hozzá. Olyan nincs, hogy van egy kollégám és ő állandóan támogat csak úgy.

Nem tudom egyébként miért nehéz észrevenni egy férfi közeledését holott elég egyértelmű.

2017. dec. 2. 18:51
 5/14 A kérdező kommentje:
Es hogyan kellett volna ferfiszamba vegyem ? Ugye te se tudod a valaszt csak irkalsz
2017. dec. 2. 18:56
 6/14 anonim ***** válasza:
51%
A korotokról, beosztásotokról jó lenne tudni valamit. Addig is kérd ki valamiben a véleményét, vagy tanácsát. Kérd a segítségét valami apróságban.
2017. dec. 2. 18:58
 7/14 A kérdező kommentje:
Hagyjal a beosztassal es a leosztassal nem tudod te se a valaszt a sajat kerdesedre h hogyan kell ferfiszmamba venni szerinted egy ferfit ?
2017. dec. 2. 19:04
 8/14 anonim ***** válasza:

Ha ismerkedni akart Veled, akár szexet, akár ettől többet akart, akkor miért nem mondta ezt meg nyíltan ha jó viszonyban voltatok és Te is pozitívan álltál Hozzá?

Egyébként ha nem vetted a lapot, attól még nem kellene flegmának lennie Veled, egyszerűen csak hanyagolna és kész.

Nem írtad,hogy kivel/kikkel beszéltél erről. lehet,hogy esetleg a fülébe jutott valami, valakitől amiért megbántódhatott?

2017. dec. 2. 19:04
 9/14 A kérdező kommentje:
Hat igen en is szeretem ha egy ferfi nyiltan megmondja mit akar , ne kelljen en talalgassak
2017. dec. 2. 19:17
 10/14 anonim ***** válasza:

Mi meg azt szeretjük, ha egy nő az alapvető gesztusokból le tudja szűrni, hogy mi a szitu, tud flörtölni, ha kölcsönös a vonzalom és nem kell mindent direkt módon a szájába rágni mint egy kisgyereknek.

Az nagyon romantikus tényleg, ha egy férfi odaad valami apróságot ajándékba és hozzáteszi, "ezt azért adom mert tetszel nekem és szeretnék járni veled".

Ennél már csak az a jobb amikor egy nő abszolút semmi jelet nem ad és úgy nem érti, hogy miért nem közeledik hozzá egy férfi. Kicsit kiábrándító, hogy kb. mindig, mindent nekünk kell csinálni és semmi sem jó.

2017. dec. 2. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!