Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet még megmenteni ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még megmenteni ezt a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Nagyon jól egyeztem egy ferfikollegammal , es sokat tamogatott mindent a fenekem ala rakott , de en sose kertem erre es sose vartam semmit .

Ez igy ment egy hónapig úgy vettem mint havert azért is mert nem szeretek nevetsegesen mindenbe szerelmet látni.

Egyik nap azonban kezdett flegma lenni velem es tavolsagtartó mikor csevegni akartam vele.

Egy ismerösöm szerint azert mert szerinte többet akart es en nem vettem a lapot .

Megmondom öszinten en nagyon lassan kapcsolok ilyen helyzetekben , tehat nem vagyok a nagy következtetések nagymestere , nálam ha egy ferfi beszelget velem vagy bókol nem jelent sokat , nem szivom mellre .

Lényeg h úgy viselkedik mint aki haragszik kerdeztem mi a baj azt mondta semmi . Tettekben nem változott .

Kerdes : masvalaki azt mondta h csak szexet akarhatott es mivel nem kapcsoltam meglépett. Ez tényleg igaz lehet?

Eddig nem gondoltam ra mint ferfire de most azon gondolkodom h igaz az h ha tetszem neki keresni fog es megint jól fogunk egyezni ?

Vagy ennyi volt ? Megmondom sose kaptam ennyi kedvesseget senkitöl annyira figyelt ram .

Mit tegyek vagy mit ne?

2017. dec. 2. 18:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Es ha kacagok vele nevetek a viccein dumalunk nem elég? Mit kene tenni , mondjam hé hát rámfekudhetnél hallode
2017. dec. 2. 19:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Egy nő azért NŐ, kacérkodni tud, de az első lépést a pasinak kell megtenni.

Attól,hogy csak tette a szépet még nem törvényszerű,hogy bármi egyebet is akart a jó munkatársi kapcsolaton kívül.

De ha igen, akkor mit?Szexet?Párkapcsolatot?

Ezt neki kellett volna jelezni valahogy.

Sz@r dolog ha pofára esik egy nő azért, mert félreérti a pasi közeledését.

2017. dec. 2. 19:36
 13/14 A kérdező kommentje:
Az biztos h megalázó a félreértés
2017. dec. 2. 19:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem hiszem el hogy ennyi kedveseg, szeretet nem esik le neked,

hogy mit akar.??!!::))

2017. dec. 2. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!