Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diuskahhh7 kérdése:
Miért vonzódom olyan fiúkhoz akik "elutasítanak"?
Figyelt kérdés
Még márciusban letiltott egy fiú, és most nem rég levette a tiltást. Nekem nagyon tetszik, (még azt is kinyomoztam hogy hol lakik és még fel is csöngettem hozzájuk) de én neki nem tetszem, vagyis ezt nem mondta ki csak nem mindig ír vissza (szinte sose XD). Eddig csak én írtam neki 4x, most már nem is merek neki írni mert már nagyon gáz lennék XDD
Amúgy én mindent tudok róla, az egész családjának tudom a nevét, tudom a haverjai nevét is. Tudom miket szeret stb..
XDDDDDD KI*ASZOTT para vagyok
(Egy nagyon fura 15 éves csicska)
2017. dec. 9. 22:23
1/2 anonim válasza:
Az embernek mindig az kell amit nem kaphat meg.Ezért is vonzódhatsz azokhoz az emberekhez akik elutasítanak.
2/2 anonim válasza:
Én is akarok egy személyi pszichopatát. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!