Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne legyek szerelmes abba akibe nem kellene?
A történet igazábol annyi, hogy megismertem egy külfüldi fiút akivel naggyábol fél éve beszélgetünk.Már az első pillanattól kezdve egy húrón pendültünk szinte mindennap beszéltünk még hanghívásban is.Az elején megegyeztünk , hogy mindenképp csak barátok leszünk mert nem lenne értelme többnek lenni, de ahogy a hónapok teltek egyszer csak rádöbbentem hogy többet érzek iránta mint barátság és minél többet gondoltam rá annál inkább éreztem hogy egy idióta vagyok..a végére már rájöttem hogy totál belezúgtam.De nem mondtam el neki és nem hiszem hogy bármikor el is fogom.Én szeretném hogy boldog legyen valaki mellet még akkor is ha az nem én vagyok mert tudom hogy én nem is lehetnék az, főleg hogy most kiderült hogy van egy lány aki tetszik neki és a lánynak is tetszik ő de egyenlőre még nem lehetnek egymásé mivel a vallásuk egyenlőre nem engedi.Persze én örülök hogy talált valaki aki megadhatja neki azt amit én nem és elvégre a legjobb barátja vagyok de mégis a szívem törik össze ha arra gondolok hogy valaki más ölelheti át amikor problémája van.Ti mégis mit csinálnátok a helyemben ?
17/L
VÁRJ!
Előbb utóbb úgy is szakítanak és akkor Te ott leszel neki!👍💓
Az előző vagyok
Bocsi nem ide akartam küldeni
1. kommentelő ebben teljesen igazad van bár valahogy kilehetne kapcsolni ezt az ösztönt
2.kommentelő mégis csak barátok vagyunk nem tűnhetek el egyik-napról a másikra mondván hogy többé nem akarok vele beszélni
#5: Nem vagytok barátok. Barátsághoz baráti (!) érzelmek kellenek MINDKÉT FÉL RÉSZÉRŐL! Na most a te részedről az érzelmek nem barátiak, innentől kezdve nem érdemes barátságról beszélni.
És igen, megteheted. Magadért! A saját lelki jóléted érdekében.
Ahogy azt is megteheted,hogy nem teszel semmit és tovább rombolod magad. ANnak is lesznek következményei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!