Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szerelmes vagyok és mar nagyon kivagyok tőle?
Nagyokat röhögtem XD
Sokszor úgy gondolom a mai lanyok jatszak a megkaphatatlant és hogy egójuk az égbe ér....itt meg olvasom hogy hany lany fut egy pasi után
Tiszta vicc az egesz de jo nevetni rajtatok
Figyelj, az tény, hogy az első válaszoló ezzel a roppant értelmes benyögésével felháborítóan lealacsonyított sok mindent, ami egy normális embernek fontos lehet. Ne aggódj, ezek a gyakoris emberek, akik interneten oltogatnak és rúgnak bele emberekbe, általában súlyos lelki sérültek, mindenfajta szociális élet nélkül. Az ő élete se jobb, ne ítélkezz, és ne ge*izz, nem lesz jobb.
Viszont abban van valami, hogy mi ezzel a helyzettel nem tudunk mit kezdeni. Hirtelen összekaptál egy sokrétű problémát, teljesen rendszertelenül, gyatra helyesírással... Még jó, hogy így kissé semmisnek tűnik a dolog. Konkrétan nem is lehet érteni, hogy mi a kérdés... Az, hogy mit csinálj egy ilyen helyzetben... Hát... Neme egy egyenes kérdés. Gondolod, ha az ilyenekre lenne evidens válasz, ennyi boldogtalan ember élne a Földön? 17 évesen már megértheted, ez nem így működik. Mindenki a saját harcát vívja, elég sok csatát veszt el, de a háborút megnyerheti, ha tanul a bukásokból. Ennyi.
Rátérve a lényegi részre: ismered te egyáltalán ezt a fiút? Neme gy suliba jártok, annyit tudsz róla, hogy cuki, meg mosolygós. Hát... Én is hasonló cipőben járok, mint te (megsúgom, tömegcipő, elég sok ember szenved tőle) viszont azért ismerem valamennyire a srácot. Még ha nem is eléggé egy mély szerelemhez. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ettől még nem lehetsz belé szerelmes, mert ha egyszer gyorsabban ver tőle a szíved, akkor nincs mese. Viszont az, hogy ennyire kikészíts magad emiatt, elég túldramatizált reakció. Talán elsőre fel sem tűnik, de az ilyenek sokszor fejben dőlnek el.
"Rád mosolygott. Lehet, hogy van esélyed. Kedves srácnak tűnik." Akkor mi a baj?
Egyelőre nem tudod, hogy barátnője lenne. (Az enyémnek van, bár erősen gyerekszerelem szagú... Egy nálam egy évvel fiatalabb fiúról beszélünk, és ahogy én látom, úgy néz a csajra,a mint mindenki másra, hozzá sem szól, de attól még a barátnője. És ez fáj.)
A korkülönbségetek is teljesen rendben van. (esetemben ez sem egyértelmű. Nem mintha zavarn a kora, csak sajna sok mindenben megakadályozza a "szerelmünket". Ráadásul még alacsonyabb nálam.)
Soha nem utasított vissza. A szemezés elég jó jel. (az enyémről példásul ez sem mondható el. Sulin kívül (családon keresztül ismerem, viszont egy suliba járunk )egy brutál vicces, jófej gyerek, akinek a társaságában néha feszélyezve érzem magam. Egyrészt mert még nem ismerjük egymást eléggé + mert ilyen vagyok. Viszont a suliban hajlamos semmibe venni, és vissza se köszönni).
Az, hogy most nem látod pár hétig, világkatasztrófa?? Hát nem. Ne hidd, hogy nem értem a problémád, látod, én i szenvedek a (tieidnélm jóval nagyobb) problémáimmal, viszont ezért sírógörcsöt kapni! Ugyan! Igyekezz elterelni róla a figyelmed, barátnőzz, bulizz, etc., és ha eszedbe jut, ne úgy gondolj rá, mint egy elérhetetlen álomra... Hanem mint arra az emberre, akaiért képes lennél, és képes is vagy küzdeni, és akiért küzdeni FOGSZ. Kibírsz néhány hetet nélküle, nem halsz bele, utána pedig óvatosan nekikezdhetsz megismerkedni vele. Kutass utána ha kell, nem gáz az, közös barátok, ismerősök, internet... Annyira sokféleképpen kapcsolódhatsz hozzá. Keress ürügyeket, agyald ki, milyen okból szólhatnál hozzá. De ne görcsöld túl. Hajrá! Én is ezt teszem. 17 évesen arra meg igazán rájöhetnél, hogy a normális fiúknál a szemezés jelent valamit.
Más nem mikor, majd újra látod, megkérdezhetsz tőle vmit pl:-Mennyi az idő? / Mikor jön a kövi busz?
Ilyenekkel könnyen lehet beszélgetést előidézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!