Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha szerelmes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha szerelmes vagyok és mar nagyon kivagyok tőle?

Figyelt kérdés
Van egy pasi aki nagyon tetszik és kezdek beleszeretni o is nagyon cuki mindig mosolyog meg szemezunk is. És ma csak távolról láttam köszönni se tudtunk egymásnak és soká látom megint nagyon kivagyok miatta. Azért nem találkozunk sokszor mert nem egy suliba járunk és csak a buszmegbe szoktunk találkozni és sajnos most egy darabig meg ott sem fogunk. Ma hazajöttem ez eszembe jutott ez az egész és elkapott a sirogors kb egy órán at csak sírtam de úgy ahogy sikerült megnyugodnom viszont a kedvem meg most is nagyon rossz. Semmi eletkedvem nincs. Ha meglátom ot egyből jobb kedvem lesz boldog leszek de hat most egy darabig nem látom ot. Szerintetek mit kene csinálnom? Az jelentheti azt hogy valamennyire bejovok neki ha mindig mosolyog ha meglát? Meghat a szemezes sem maradhat el. Én 17/L o 19/F

2017. dec. 5. 19:10
 1/9 anonim ***** válasza:
11%

Nagyokat röhögtem XD

Sokszor úgy gondolom a mai lanyok jatszak a megkaphatatlant és hogy egójuk az égbe ér....itt meg olvasom hogy hany lany fut egy pasi után

Tiszta vicc az egesz de jo nevetni rajtatok

2017. dec. 5. 19:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Örülök ha neked ez annyira vicces volt-.- meg ilyen bunko ge*it ami te vagy
2017. dec. 5. 19:37
 3/9 A kérdező kommentje:
Hat látom kar volt ide kiírni egy kérdést mert nincs egy olyan ember aki képes lenne értelmes választ adni...
2017. dec. 5. 20:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, az tény, hogy az első válaszoló ezzel a roppant értelmes benyögésével felháborítóan lealacsonyított sok mindent, ami egy normális embernek fontos lehet. Ne aggódj, ezek a gyakoris emberek, akik interneten oltogatnak és rúgnak bele emberekbe, általában súlyos lelki sérültek, mindenfajta szociális élet nélkül. Az ő élete se jobb, ne ítélkezz, és ne ge*izz, nem lesz jobb.

Viszont abban van valami, hogy mi ezzel a helyzettel nem tudunk mit kezdeni. Hirtelen összekaptál egy sokrétű problémát, teljesen rendszertelenül, gyatra helyesírással... Még jó, hogy így kissé semmisnek tűnik a dolog. Konkrétan nem is lehet érteni, hogy mi a kérdés... Az, hogy mit csinálj egy ilyen helyzetben... Hát... Neme egy egyenes kérdés. Gondolod, ha az ilyenekre lenne evidens válasz, ennyi boldogtalan ember élne a Földön? 17 évesen már megértheted, ez nem így működik. Mindenki a saját harcát vívja, elég sok csatát veszt el, de a háborút megnyerheti, ha tanul a bukásokból. Ennyi.

Rátérve a lényegi részre: ismered te egyáltalán ezt a fiút? Neme gy suliba jártok, annyit tudsz róla, hogy cuki, meg mosolygós. Hát... Én is hasonló cipőben járok, mint te (megsúgom, tömegcipő, elég sok ember szenved tőle) viszont azért ismerem valamennyire a srácot. Még ha nem is eléggé egy mély szerelemhez. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ettől még nem lehetsz belé szerelmes, mert ha egyszer gyorsabban ver tőle a szíved, akkor nincs mese. Viszont az, hogy ennyire kikészíts magad emiatt, elég túldramatizált reakció. Talán elsőre fel sem tűnik, de az ilyenek sokszor fejben dőlnek el.

"Rád mosolygott. Lehet, hogy van esélyed. Kedves srácnak tűnik." Akkor mi a baj?

Egyelőre nem tudod, hogy barátnője lenne. (Az enyémnek van, bár erősen gyerekszerelem szagú... Egy nálam egy évvel fiatalabb fiúról beszélünk, és ahogy én látom, úgy néz a csajra,a mint mindenki másra, hozzá sem szól, de attól még a barátnője. És ez fáj.)

A korkülönbségetek is teljesen rendben van. (esetemben ez sem egyértelmű. Nem mintha zavarn a kora, csak sajna sok mindenben megakadályozza a "szerelmünket". Ráadásul még alacsonyabb nálam.)

Soha nem utasított vissza. A szemezés elég jó jel. (az enyémről példásul ez sem mondható el. Sulin kívül (családon keresztül ismerem, viszont egy suliba járunk )egy brutál vicces, jófej gyerek, akinek a társaságában néha feszélyezve érzem magam. Egyrészt mert még nem ismerjük egymást eléggé + mert ilyen vagyok. Viszont a suliban hajlamos semmibe venni, és vissza se köszönni).

Az, hogy most nem látod pár hétig, világkatasztrófa?? Hát nem. Ne hidd, hogy nem értem a problémád, látod, én i szenvedek a (tieidnélm jóval nagyobb) problémáimmal, viszont ezért sírógörcsöt kapni! Ugyan! Igyekezz elterelni róla a figyelmed, barátnőzz, bulizz, etc., és ha eszedbe jut, ne úgy gondolj rá, mint egy elérhetetlen álomra... Hanem mint arra az emberre, akaiért képes lennél, és képes is vagy küzdeni, és akiért küzdeni FOGSZ. Kibírsz néhány hetet nélküle, nem halsz bele, utána pedig óvatosan nekikezdhetsz megismerkedni vele. Kutass utána ha kell, nem gáz az, közös barátok, ismerősök, internet... Annyira sokféleképpen kapcsolódhatsz hozzá. Keress ürügyeket, agyald ki, milyen okból szólhatnál hozzá. De ne görcsöld túl. Hajrá! Én is ezt teszem. 17 évesen arra meg igazán rájöhetnél, hogy a normális fiúknál a szemezés jelent valamit.

2017. dec. 5. 20:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Jah, és 14/L voltam... Íme egy ok, amiért nem kell lenézni a fiatalabbakat. Mert egyáltalán nem tudom milyen vagy a való életben, de ez a kérdésed elég gyermeki volt.
2017. dec. 5. 20:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Örülni biztos örül neked. Szerintem lehet nála esélyed. Ha nem lenne, talán elkapná a tekintetét, mikor találkozik a tiéddel, és nem lelkesen üdvözölne. Lehet, hogy bátortalan esetleg; de az is lehet, hogy nem gondol veled kapcsolatban semmi többre pl szerelem, csak egy ilyen biztos fix pont vagy neki az életében, mert gyakran láthat. Amúgy valszeg talán tetszel neki, vagy szívesen barátkozna veled sima barátként. Hogyha szoktatok beszélgetni ,akkor szerintem mondhatjuk , hogy a barátság már közöttetek megvan. Ha van rá még esély, hogy sokszor összefuttok, akkor szerintem simán lehet belőle valami több is.
2017. dec. 5. 20:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja és egyébként lépjél felé mindenképpen, hívd el őt majd helyekre. Egyébként sima barátokat is szoktunk moziba invitálni, tehát ő nem fogja feltétlenül randinak tekinteni, hogyha elmentek ketten valahová; lehet, hogy ő csak barátként, barátságnak fogja érzékelni, ami köztetek van.
2017. dec. 5. 20:51
 8/9 anonim válasza:
100%

Más nem mikor, majd újra látod, megkérdezhetsz tőle vmit pl:-Mennyi az idő? / Mikor jön a kövi busz?

Ilyenekkel könnyen lehet beszélgetést előidézni.

2017. dec. 5. 21:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen annak aki bírt normális választ írni.
2017. dec. 6. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!