Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam neki? 15/l
Figyelt kérdés
Az osztálytársam (fiú) és nekem nagyon bejön minden a viselkedése a kinézete a mindene.. De szerintem nincs nála esélyem mivel én nem vagyok egy nagy menő csaj meg valami szép sem. Azt hallottam ,hogy állítólag minden lánynak szíveket szokott irni, ekkor szarul is éreztem magam. A lényeg hogy sose szoktunk beszélni meg egy szót sem szól hozzám! Én vagyok az egyetlen csaj az osztályból akihez nem mondd semmit csak néha rámnéz oldalról olyan titokzatos és oda és vissza vagyok érte. Segitség hogy mondjam el neki hogy szeretem meg hogy kezdjek el vele beszélgetni. Telefonon beszélgetnék vele mert élőben nem jutok szóhoz ha a közelében vagyok. Tippek?2017. dec. 3. 21:28
1/3 anonim válasza:
Hát ne valljál neki szerelmet! Ne szolgáltasd ki magad, pláne ha minden lánynak "szíveket ír" (gondolom, inkább rajzol. Semleges témáról semleges hangon beszélgess vele, pl tanárokról, leckéről, büféről, ami épp aktuális. Ha szimpatikus vagy neki, akkor majd folytatja a beszélgetést, ha meg nem, akkor rövidre zárja.
2/3 anonim válasza:
Sajnos ha nem érdekled, és nem akarja felhívni magára a figyelmed, akkor nem sok esélye van a dolognak.
Ne vallj neki szerelmet, naiv vagy, és egy ilyen fiúnál sosem lehet tudni, lehet, hogy óriásit csalódnál benne...
3/3 A kérdező kommentje:
Bár azt hallottam ,hogy mindenkinek sziveket ír, de eddig még sose volt barátnője csak azthazudta ,hogy volt mert a legtobb barátja cikinek tartotta volna őt ha megtudják hogy eddig is szingli volt.
2017. dec. 4. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!