Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok az egyik fiu haveromba de o belem nem mit tegyek? (14/L)
Fogadd meg egy idősebb tanácsát. Ha közeli, fontos barátod akkor nyomd el az érzéseid. legtöbb esetben nem vezet jóhoz. 10 év barátságom ment rá arra, hogy szerelmet vallottam annak a lánynak aki mindenkinél közelebb állt hozzám, akit sokszor csak húgomként mutattam be, egy olyan lánnyal akivel csak akkor éreztük jol magunkat ha együtt lógtunk és órákat tudtunk telefonálni a semmiről. Egyik pillanatban még csak agy atom jó nő volt aki szerelmileg közömbös, kövi héten meg nem tudom mi történt de beleszerettem. 4 hónapig gyötrődtem mire elmondtam neki, de addigra tudta mert rájött. Akkor jött az, hogy akkor kicsit kerüljük egymást, suliban nem nagyon kerestük egymást pedig a szomszéd teremben volt, rá pár hónap múlva érettségi aztán nyár és ez véget is vetett mindennek. Azóta ujra jó barát de sosem lesz a régi..
A legtisztább az ha kettesben lesztek és beszélgettek. Kérdezd meg tőle, hogy ez őt zavarja e és ha igen miért. Ha zavarja csak mond meg neki, hogy nem tehetsz róla nem akartál belezúgni de ez van és próbálsz tenni ellene de nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!