Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy hihetetlen lány akibe beleszerettem, mit tegyek?
14/F vagyok,Nyári szünetben költöztünk magyarországra a szüleimmel,Szlovákiából.
Nyolcadikos vagyok, és a suliban van egy hihetetlen,gyönyörű lány, ő is nyolcadikos akár csak én, és több óránk is eggyütt van.(Matek,Nyelvtan,Irodalom,Hittan) Már a legelejétől is nagyon tetszet.
Néhány napja megkért engem a suli igazgatóhelyettese hogy gitározzak a Mikuláson,(Mivel ugye tudok gitározni,a suliban meg már senki se tud) amire én igent mondtam.
Amikor elmentem az első próbára,ott volt az a lány is,a zongora mögött ülve gyönyörüen zongorázott, (Én gitároztam,ő zongorázott,egy tanár bassusgitározott, egy másiklánymeg énekelt) Próba után mi még bentmaradtunk a zeneteremben, és együtt zenéltünk, rájöttünk hogy mindketten szeretjük Shawn Mendes-t és elkezdtünk zenélni, mindketten nagyon élveztük és nagyon szép is volt, ő meg engem "csodálatosnak" hivott.
Aztán meg később azt mondta hogy "Annyira menőn hangzik mikor ketten zenélünk, most úgy megdobnálak téged hogolyóval :):D" (Mivel ugye próbaelőtti órán együtt voltak az osztályaink a suli udvaron,és hogolyóztunk.)
Ezek után mostanáig nem tudok másra gondolni csak a mosolyára és arra ahogy zongorázik. Éjszaka is nagyon hosszú ideig voltam fent.
Holnap is megint lesz próba és megbeszáltükhogy keten megintott maradunk.
Hogyan tudassam vele azt hogy fontos nekem,hogy szeretem és hogy nem csak a barátja akarok lenni..?
A szemébe nem merem megmondani, mert szerintem akkormegszakitanánk ezt az egész dolgot apróbákutáni ott maradást meg ilyeneket.Megfálek hogy csak kerülne engem meg ilyenek.
Tud valaki valami jó tanácsot adni?
Még mindig ugyanazt tanácsolom neked: Várj...!
Ne akard elhamarkodni a dolgot. Járjatok együtt helyekre, beszélgessetek, de ne gondolj folyton arra hogy el akarod mondani hogy szereted. Ez nem így működik...
Az emberi kapcsolatok nem csak egy csettintésre születnek. Ráadásul ha valamit elhamarkodsz, az az egésznek a rovására mehet. Az meg a másik hogy lehet olyan dolga, amit ha egyszer megtudsz kiábrándulsz belőle. Előbb ismerd meg, hangolódjatok össze és akkor mondd el mit érzel. De ehhez nem napok, vagy hetek, hanem hónapok kellenek...
A #4-es voltam, a #6-os válasza pedig helytálló.
Kérdező, ha akarsz nyugodtan írhatsz privátot, hátha tudok segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!