Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Az orvosok miert nem tudjak...

Az orvosok miert nem tudjak megérteni, hogy van olyan ember, aki genetikailag vékony?

Figyelt kérdés

Engem sokszor azzal cseszegetnek, hogy biztos anorexiás/bulemias vagyok, mert éppen nem felelek meg az átlagnak....

De azt nem veszik figyelembe, hogy ennyi idősen anya is ilyen testalkatú volt, mar kis koromtól kezdve mindig mozogtam, 5. Osztálytól kezdve heti 3-4x 1,5 órát sportoltam

Ok csak azt látják, hogy nem annyi a testsúlyom, mint amennyi az átlag...

De teljesen jól érzem magam, sokat eszem, igaz, nem mindent, de eszem zöldséget es gyümölcsöt is, imádom a tésztát, es a szénhidrátdús ételeket de nem látszik meg rajtam :D

Mindenre kivizsgáltak: Liszt érzékenység, csontkorvizsgalat is volt, pajzs mirigy működést is néztek, vert is vettek

De meg igy is hihetetlen számukra vagy nem is tudom :D

Mar pszichológushoz akartak küldeni, mert biztos lelki okai vannak :'D

15/L

2015. okt. 2. 13:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, én 43 kg vagyok, voltam 40 is. több nem nagyon, max talán 1x voltam 46 de nemsokáig, 160cm vagyok és 22 éves lány. na most, engem is mindenféle vizsgálatokra küldtek már, de sosem találtak semmit. érdekes, szerintem genetika. nem kell vele foglalkozni . tudom hogy rossz, én néha elkezdtek sirni, ha lóg rajtam egy ruha.
2015. okt. 2. 13:17
 2/13 A kérdező kommentje:

Megpróbálok nem foglalkozni vele :)

De neha mar visszaszolnek neki, hogy " b*zdmeg ez genetika"

Es azért igy, mert mar ideges vagyok :D

Volt olyan, hogy suli doki mondta, hogy miylen vékony vagyok

Es megkérdezte, hogy anorexiás vagyok?

Először nyugodtan mondtam, hogy nem

Es abban a kb 5 percben, amíg bent voltam megkérdezte meg 1x es mielőtt kimentem volna is megkérdezte, hogy biztos, hogy nem vagyok anorexiás?

Na akkor mar tok idegesen mondtam, hogy biztos, hogy nem!! es majdnem hozzátettem meg valamit :'D

De ha az lennek se vallanam be :'D

Az anorexiások ezt titkolják, de mindegy.... :'D

2015. okt. 2. 13:24
 3/13 anonim ***** válasza:
13%

Hagyjuk már, hogy sokat eszel. Ha sokat eszel, akkor hízni fogsz. PONT.

A kaja energia, ha több energiád van, mint amennyi energiát leadsz mozgással, akkor hízol / izmosodsz.

Én mindenféle megterhelés nélkül egy ültő helyemben megeszek 3-4000 kalóriát, és NEM érzem "soknak", mert néhány óra múlva simán tudnék még enni (ha belelendülök és direkt az a cél hogy minél nagyobb mennyiséget megegyek - mint ahogy volt ez egy beteg fogadás alkalmával is pld. :D - akkor 10.000 kalória alatt meg sem állok.

A hasonló sportot űző cingár kisfiúk meg megesznek napi 800-1000 kalóriát, és "úgy tele vannak", meg "majd szétrobbannak, annyira sokat esznek". Nevetséges.

Ha TÉNYLEG sokat eszel és nem hízol, akkor pedig pajzsmirigy túlműködésed van.

2015. okt. 2. 14:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Írta, hogy pajzsmirigy rendben.
2015. okt. 2. 14:39
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vékony voltam ennyi idősen, engem anyám és a rokonság cseszegetett állandóan, hogy hogy nézek ki, pedig én is ettem normálisan. Beteg szinte soha nem voltam, tehát még az immunrendszerem is erős volt. Tudom mennyire idegesítő amikor ilyen miatt mindenki szekál. Majd 40 éves korod után meg rád a kiló.
2015. okt. 2. 14:42
 6/13 A kérdező kommentje:

Tényleg sokat eszem :D

Neha mar a csaladtagjaim nem értik hogy lehet ennyit enni :D

Es egyik oszt.tarsam is ilyen alkatú, minden óra közti szünetben eszik

Es nem csak 1-2 falatot :D

Mar az ofo is nézi, hogy hogy lehet ennyit enni de kozben nagyon jo alakja van :D

Es nem látszik meg rajta

2015. okt. 2. 14:45
 7/13 A kérdező kommentje:
Fogalmam nincs, hogy mennyi kalóriát viszek be, nem számolom, se kedvem se türelmem számolgatni, felirogatni
2015. okt. 2. 14:46
 8/13 A kérdező kommentje:

Amúgy picit hizok, de hiába ennek meg 1 tábla csokit, nem látszik meg rajtam

Vagy volt par nap, amikor minden este a vacsi bundás kenyér/pizza/tészta volt

Es nem látszott meg rajtam :D

Meg anyán szerintem igen

2015. okt. 2. 14:52
 9/13 anonim ***** válasza:
Én férfiba vagyok ilyen, csak nem 40 hanem 50 kilós...hiába eszem annyit, mint a 70 kilós "rokonom", zabálom a hízlaló xarokat, amiktől egy hízásra alkalmas személy rég 100 kilós lenne, semmi nem látszik rajtam. Ez van.
2015. okt. 2. 14:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Gyorsabban éget a szervezeted, ilyen alkat vagy, örülj neki, jobb, mintha dagi lennél.
2015. okt. 2. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!