Az orvosok miert nem tudjak megérteni, hogy van olyan ember, aki genetikailag vékony?
Engem sokszor azzal cseszegetnek, hogy biztos anorexiás/bulemias vagyok, mert éppen nem felelek meg az átlagnak....
De azt nem veszik figyelembe, hogy ennyi idősen anya is ilyen testalkatú volt, mar kis koromtól kezdve mindig mozogtam, 5. Osztálytól kezdve heti 3-4x 1,5 órát sportoltam
Ok csak azt látják, hogy nem annyi a testsúlyom, mint amennyi az átlag...
De teljesen jól érzem magam, sokat eszem, igaz, nem mindent, de eszem zöldséget es gyümölcsöt is, imádom a tésztát, es a szénhidrátdús ételeket de nem látszik meg rajtam :D
Mindenre kivizsgáltak: Liszt érzékenység, csontkorvizsgalat is volt, pajzs mirigy működést is néztek, vert is vettek
De meg igy is hihetetlen számukra vagy nem is tudom :D
Mar pszichológushoz akartak küldeni, mert biztos lelki okai vannak :'D
15/L
Megpróbálok nem foglalkozni vele :)
De neha mar visszaszolnek neki, hogy " b*zdmeg ez genetika"
Es azért igy, mert mar ideges vagyok :D
Volt olyan, hogy suli doki mondta, hogy miylen vékony vagyok
Es megkérdezte, hogy anorexiás vagyok?
Először nyugodtan mondtam, hogy nem
Es abban a kb 5 percben, amíg bent voltam megkérdezte meg 1x es mielőtt kimentem volna is megkérdezte, hogy biztos, hogy nem vagyok anorexiás?
Na akkor mar tok idegesen mondtam, hogy biztos, hogy nem!! es majdnem hozzátettem meg valamit :'D
De ha az lennek se vallanam be :'D
Az anorexiások ezt titkolják, de mindegy.... :'D
Hagyjuk már, hogy sokat eszel. Ha sokat eszel, akkor hízni fogsz. PONT.
A kaja energia, ha több energiád van, mint amennyi energiát leadsz mozgással, akkor hízol / izmosodsz.
Én mindenféle megterhelés nélkül egy ültő helyemben megeszek 3-4000 kalóriát, és NEM érzem "soknak", mert néhány óra múlva simán tudnék még enni (ha belelendülök és direkt az a cél hogy minél nagyobb mennyiséget megegyek - mint ahogy volt ez egy beteg fogadás alkalmával is pld. :D - akkor 10.000 kalória alatt meg sem állok.
A hasonló sportot űző cingár kisfiúk meg megesznek napi 800-1000 kalóriát, és "úgy tele vannak", meg "majd szétrobbannak, annyira sokat esznek". Nevetséges.
Ha TÉNYLEG sokat eszel és nem hízol, akkor pedig pajzsmirigy túlműködésed van.
Tényleg sokat eszem :D
Neha mar a csaladtagjaim nem értik hogy lehet ennyit enni :D
Es egyik oszt.tarsam is ilyen alkatú, minden óra közti szünetben eszik
Es nem csak 1-2 falatot :D
Mar az ofo is nézi, hogy hogy lehet ennyit enni de kozben nagyon jo alakja van :D
Es nem látszik meg rajta
Amúgy picit hizok, de hiába ennek meg 1 tábla csokit, nem látszik meg rajtam
Vagy volt par nap, amikor minden este a vacsi bundás kenyér/pizza/tészta volt
Es nem látszott meg rajtam :D
Meg anyán szerintem igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!