Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Az orvosok miert nem tudjak...

Az orvosok miert nem tudjak megérteni, hogy van olyan ember, aki genetikailag vékony?

Figyelt kérdés

Engem sokszor azzal cseszegetnek, hogy biztos anorexiás/bulemias vagyok, mert éppen nem felelek meg az átlagnak....

De azt nem veszik figyelembe, hogy ennyi idősen anya is ilyen testalkatú volt, mar kis koromtól kezdve mindig mozogtam, 5. Osztálytól kezdve heti 3-4x 1,5 órát sportoltam

Ok csak azt látják, hogy nem annyi a testsúlyom, mint amennyi az átlag...

De teljesen jól érzem magam, sokat eszem, igaz, nem mindent, de eszem zöldséget es gyümölcsöt is, imádom a tésztát, es a szénhidrátdús ételeket de nem látszik meg rajtam :D

Mindenre kivizsgáltak: Liszt érzékenység, csontkorvizsgalat is volt, pajzs mirigy működést is néztek, vert is vettek

De meg igy is hihetetlen számukra vagy nem is tudom :D

Mar pszichológushoz akartak küldeni, mert biztos lelki okai vannak :'D

15/L

2015. okt. 2. 13:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
94%
Ez hülyeség, hogy ha sokat eszik, akkor hizni fog. nem nem fog ha genetikailaag ilyen, én 22 éves vagoyk, többet eszek mint anyám, és anyám 80 kg, de ő is 45 kg volt, szülés után hizott meg, na most én rengeteget eszek és 43 kg vagyok se le se fel nem megy a súlyom át estem minden létező vizsgálaton és nem találtak semmit, hagyjuk már ezt, hogy sokat kell enni a hizáshoz, mindenki ebben a tudatban él, innen is látszik, hogy buta, akkor ne szóljon semmit inkább. igaz nagyszüleink is mind ezt mondják, mert régen még nem foglalkoztak ilyennel, hogy genetikailag vékony....de ez igy van, és el kell fogadni. remélem egyszer én is felszedek pár kg, de lehet az csak terhességkor lesz, vagy még akkorse.
2015. okt. 6. 10:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Küldd el hozzám, majd én a fejébe verem a hülye bunkójának! :-)
2015. okt. 6. 10:26
 13/13 A kérdező kommentje:

En örülök neki :D

Csak az orvosok hozzáállása idegesít :/

Es en is mindig azt mondom, hogy jobb, hogy ilyen vagyok, mintha duci lennek, de ezzel egy orvosnak nem lehet érvelni :/

2015. okt. 6. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!