Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miert faj ennyire a szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert faj ennyire a szerelem?

Figyelt kérdés
kb 1 hónapja megismerkedtem egy fiúval ő 22 en pedig 18.Facebookon kezdtünk el beszélgetni es utánna már találkoztunk is többször, szerelmes lettem belé ő is belém, de minden nap azzal nyuzott hogy küldjek neki képet (csak egy rendes arcos képet)ha nem küldtem akkor egyből letiltott, aztán vissza szedte a tiltást mert nembirja nélkülem.hát ma se történt másképp, letiltott mert nem küldtem neki azt mondta nem vagyok megerve a kapcsolatra hogy gyerekes vagyok. Szerintem ez épp forditva van, nagyon akaratos de gyönyörű szép lelke van. Annyira hiányzik.. És most hogy letiltott teljesen elveszve érzem magam nagyon szeretem😒😒😒mit tehetnék?
2017. dec. 4. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Te jó Isten:DDDDDD

Hidd el addig fogja ezt játszani,amíg nem fog meztelen képeket kérni tőled.

Vedd egy picit észre,szerinted mennyire normális az ilyen?

Vajon minek kellhet neki annyi kép a kis pofidról?

Lehet recskaparty-t tart,összeállít egy kis montázst azt adjad neki.

Ez sehol nem normális,ha nem küld akkor tilt,szerintem szívózik veled pluszba,hogy lássa mennyire vagy irányítható.

Legyen benned annyi büszkeség,hogy nem hagyod.

2017. dec. 4. 21:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Éheznek Afrikában amúgy.

Küldj neki egy képet, amúgy meg gyerekesek vagytok, mindketten.

2017. dec. 4. 21:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Most ezzel zsarol, később meg majd azzal, hogyha nem dugsz vele akkor szakít veled stb... Hát ha neked egy ilyen pcsfej kell, akkor meg is érdemled.
2017. dec. 4. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!