Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiuk! Nektek tetszene egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Nektek tetszene egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

Barna hajú, kék szemű,jó alakú, szép arcú (legalábbis mások szerint), mégis szerény és visszahúzódó, főleg társaságban.

14/l

2017. dec. 4. 20:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem eléggé tetszene :) Jobban szeretem a visszahúzódó lányokat 15f
2017. dec. 4. 20:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen. Valamikori ideálomat így írtam le. Persze azóta rájöttem,hogy a külső másodlagos. Szerintem ha jól kijönnénk,akkor igen.
2017. dec. 4. 20:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ebből aztán sokra rá lehet jönni.Illene leírnod a rossz tulajdonságaidat is mert így mindenki igent fog írni.Szerény és visszahúzódó az nem rossz tulajdonság.

18/L

2017. dec. 4. 20:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Ennyiből igen de ha még írsz magadról privátban azt szívesen elolvasom 15F
2017. dec. 4. 20:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Barna haj+kék szem halálos kombó dugnálak :D.

Amúgy meg ha nem kamu (bár szerintem az), hogy szerény akkor viszont irtózatosan dugnálak, és utána is megdugnálak miután megdugtalak.

Társaságban is dugnálak, főleg ha látnék rólad képet akkor dugnálak a legjobban.

Na elég retardált volt igaz? csak úgy mint ez a bemutatkozás rólad.

üdv:dugnálak

2017. dec. 4. 20:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolso nevetek:"D
2017. dec. 4. 20:38
 7/9 anonim ***** válasza:

5-ös ez kész, sírok!! :'DD

De teljesen igazad van. :D

2017. dec. 4. 20:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem csak ma 3 ilyen lányt láttam,ami a külsőd illeti.

Ez alapján bejösz, mint a többi háromszázezer barna hajú,kék szemű lány, de ennél több kell.

2017. dec. 4. 20:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Határozottan több kell ennél. Ez megingatja a szexuális ösztöneimet, a lelkemet kevésbé. Ez a sor körülbelül semmit nem mondd el arról, aki valójában vagy. Mert te biztos nem csak egy barna hajú, kék szemű, jó alakú, szép arcú lány vagy, hanem mondjuk az a lány, aki szeret olvasni, aki minden este teát iszik a pirítós mellé és még sorolhatnám. A szerénység, visszahúzódó személyiség is lehet n féle, takarhat n féle személyiséget.
2017. dec. 4. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!