Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, nektek tetszene egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek tetszene egy ilyen lány? (nem társkeresési céllal! )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Képet nem szeretnék feltenni, leírás alapján szeretnék véleményeket kérni ha lehet, akinek ez nem megy kép nélkül, az ne írjon, köszi! :)

Tehát, 16 éves vagyok, és még soha nem volt barátom. Tudom, hogy nem vagyok még elkésve, és volt már pár srác akinek tetszettem, de én inkább várok arra, aki engem is "megfog". Mégis elgondolkozom néha azon, hogy velem van a baj :/

Külsőre átlagos testalkatú (a combomat személy szerint vastagnak látom és a melleim is túl nagyok, de ez csak az én véleményem, az ismerőseim szerint jó alakom van, szóval ezt nem nagyon tudom :D). kb 167 cm magas, 57 kg. Barna (majdnem fekete) szemem van, és világos szőke, hullámos hajam. Az arcformám inkább kerek, az orrom hosszú és picit széles is, ezzel nem tudok megbékélni. Fogszabályzóm van, és lesz is még fél évig.

Az öltözködésem sportosan elegáns, általában farmer és póló, de néha szoknyát és ruhát is felveszek. :)

Belsőre szeretek másokkal nevetni, poénkodni, de ha a helyzet megkívánja, természetesen komoly is tudok lenni. Gitározom, imádok olvasni, és új dolgokat kipróbálni. Nyitott vagyok, szókimondó, szeretek új embereket megismerni, talán ezt szeretem a leginkább magamban. Néha eléggé "hangulatember" vagyok, esetenként naiv, mindenkiről a jót feltételezem, ami sokszor visszaütött már. Emellett kissé szétszórt vagyok, az ízlésem pedig eléggé elvont. Szeretek tanulni, sportolni, röplabdázom most negyedik éve.

Ezek alapján mi a véleményetek?

Van valami, amin változtatnom kéne? :/

2017. szept. 10. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kéne semmin sem változtatnod, a naivságod kivéve. Ha nem írtad volna ki külön, hogy nem társkeresési céllal tetted fel a kérdést, akkor bizton rádírnék(ettől függetlenül lesz, aki próbálkozni fog, trust me ;)). Az 57 kiló 167 centivel meg bőven megfelelő.

(A "néha"-nál többször is vehetnél fel ruhát :D)

2017. szept. 10. 17:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha gondolod privibe küldhetsz kétet:D, de szerintem nincs veled baj:D

18/f

2017. szept. 10. 18:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten érdekesnek hat. Itt maga a külső nem is, inkább a belső tulajdonságok/hobbik. Azt a hatást kelted, mint aki tudja mit akar az élettől és ez jól van így. Csak így tovább. F/18
2017. szept. 10. 22:57
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha még magyarul is tudnál, akkor tökéletes lennél.
2017. szept. 12. 09:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Utolso, neked mi bajod volt? Szerintem tok normalisan irt le mindent, imadom azokat akik csak kotekedni jarnak ide fel...

Kerdezo: nekem nagyon szimpatikus vagy, kulsore imadom a szoke hajat, es igy olvasasra ertelmesnek is tunsz, szoval ne aggodj, biztosan lesz valaki!:)

2017. szept. 12. 20:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem leírás alapján bejössz ;)
2017. szept. 15. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!