Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti randin mondtátok el barátnőtöknek, hogy tetszik vagy csak egy egyszerű "találkozás/összefutás" alkalmával?
Több sebből vérzik a mondatod.
Ha a barátnőm, akkor nyilván tudja, hogy tetszik, és valószínűleg jóval korában tudtára adtam szóval, vagy mondjuk azzal, hogy megcsókolom.
Mitől randi a randi? Ezt tegyük tisztába. Ha elhívsz egy csajt kávézni, akivel azért jó viszonyban vagy az nem randi? Csak akkor az, ha annak nevezed?
20F
A "szeretlek" és a tetszel más. A szeretlekkel ráérsz akkor, ha tényleg úgy érzed már, és talán a másik is.
Ha megcsókolod azzal mindent elmondasz. Én a barátnőmnek sosem mondtam, hogy tetszel, sőt még konkrétan randizni sem voltunk.
Találkozgattunk mint "barátok", aztán amikor láttam rajta, hogy tetszem neki és volt 1 megfelelő pillanat megcsókoltam, és elkezdtünk csókolózni. Úgy is köszönt el. Legközelebbi talin már úgy is köszöntünk egymásnak, és akkor tisztáztuk, hogy mik a terveink, és összejöttünk.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!