Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit kellene tennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, ő 19. Rengeteget beszélünk egymással, amióta ismerem nem volt olyan nap, hogy ne beszéltünk volna. Egy baj van, hogy elég messze lakik tőlem. Szeretem őt, de nem merem bevallani, félek... de nem miatta, hanem a távolság miatt. Szerintetek ki lehetne bírni 1-2 év távkapcsolatot úgy, hogy keveset találkozunk? Aztán úgyis megyek Pestre egyetemre, de ez már más tészta.
2017. nov. 25. 11:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem egy probat meger!:)

Tudod a mondast: Jobb egy "hoppa", mint egy "mi lett volna ha"

2017. nov. 25. 12:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek az előzővel. Gondolj csak bele olyan sok tartós távkapcsolat van. Ez a mai világban könnyebben megoldható. Azt írtad hogy szereted szóval ha nem vágsz bele akkor utána biztos hogy megbánod.(saját vélemény) Szerintem is vágj bele, remélem összejön!:D
2017. nov. 25. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!