Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el a lányt?
Figyelt kérdés
Egy olyan lánnyal sikerült összejönnöm aki nem való komoly kapcsolatra. Én beleszerettem de ő valszeg el fog hagyni így egy hét után. Már talált mást is. Ő ahogy rájöttem 1-2 hetes kapcsolatokra való, de én beleszerettem és nem tudom elengedni. Olyan jó volt vele együtt. De neki is velem és most nem értem miért kell ez történjen...2017. nov. 25. 01:42
1/4 A kérdező kommentje:
Ismertek ilyen lányokat? És miért van szükségük több srácra? Miért nem tudnak 1 mellett kitartani hosszabb ideig?
2017. nov. 25. 01:44
2/4 A kérdező kommentje:
Igazából most úgy vagyunk hogy adtam neki 1-2 hetet gondolkodni hogy együtt maradunk e.Eltelt már 1 hét és nincs válasz. Viszont ma láttam hogy egy gyerek a képe alá kommentelt hogy szépségem, a lány meg sziveket irt vissza.Ez egyértelmű lenne hogy vége? Le fogom tiltani ha ez igaz
2017. nov. 25. 01:58
3/4 anonim válasza:
Hagyd azt a lányt, semmibe vesz. Az egy hetes kapcsolatok megnem is azok szerintem, csak kavar mindenkivel. Keress mást te is, semmiképp ne ragadj le nála.
4/4 A kérdező kommentje:
Az lesz,pedig egyáltalán nem egyhetesnek indult, nehezen nyugszom meg.
2017. nov. 25. 02:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!