Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Működhetne a dolog két ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhetne a dolog két ilyen különböző ember között?

Figyelt kérdés

Tetszik egy fiú az iskolából, aki eléggé csendes, magának való és egyetlen egy barátja sincs. Én viszonylag "közkedvelt" vagyok, bár nincs sok barátom, de mindenkivel jó viszonyt táplálok, szívesen mozdulok ki, eléggé pörgős ember vagyok. Én többnyire csak élvezem az életet, az a tipikus nagyon mosolygós lány vagyok.A fiú ránézésre inkább komoly,nyugis, otthon ülős. Nos maga a kérdés lényege lehet-e esélyem nála? Tervezek odamenni hozzá,de nem igazán merem meglépni, mert félek az ilyen fiúkat "megrémisztik" az ilyen mindig vidám, mindig pörgős lányok.

Én 15/L, Ő 16/F

2017. nov. 24. 21:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Sajnálom ha így jött le. Nyílván van abban igazság amit mondasz. Tényleg eldöntöttem, hogy oda megyek, és ha hiszed ha nem, a te válaszod is köszönöm, mert ez is egy vélemény. Magával a móddal nem értek egyet,szebben is meglehetett volna fogalmazni, mert ebből az jön le, hogy 15 évesen beszélgetni bűn...

De mindegy is, köszönöm mindenkinek, utolsónak is!:)

2017. nov. 26. 12:32
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

De te nem beszélgetni akarsz,hanem pasizni. Ez a legtaszítóbb női viselkedés, a rbanckodás után. Mit vesztesz 15 évesen ha nem teszed meg? Egy felesleges probálkozást és az azt követő letargiát biztos.

Mindegy,úgy látszik,a veled való kommunikáció szélmalomharcnak tűnik.

2017. nov. 26. 16:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Istenem, ez a 12-es hozzászóló, inkább nem mondok semmi... Hagy döntse már el az ember mit akar csinálni, miért ciki az ha nagy ritkán egy lány kezdeményes...

Fúj, fúj... :D

2017. nov. 27. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!