Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha párkapcsolatot kezd 2 ember egymással, akkor elvárható a lent leírt dolog?
Tegyük fel, hogy nagy facebook huszár az egyik fél, összejön a másikkal. (Mindegy, hogy ki a fiú, ki a lány.)
A facebook huszár fél ugyan úgy kedvelgeti az ellenkező nemű ismerősei képeit. Elvárható az, hogy a másikra való tekintettel felhagyjon ezzel a dologgal? Tehát, hogy kibírja, hogy nem kattint a kis Like gombocskára a másik nemű ismerősei képein, csak azért, hogy a párját véletlenül se tegye féltékennyé vagy akármilyen negatív érzelmet kiváltson belőle ezzel az funkcióval.
Ha mégis csinálja az illető, akkor ebben mennyi a szándékosság? Direkt próbálja nap-mint nap féltékennyé tenni vagy más negatív dolgot kiváltani a párjából ezáltal, hogy lájkolgat?
Primitív, buta dolog, csak szimplán egy kérdés. Aki válaszol, az kérem, hogy a kérdésre válaszoljon, ne dogmákat gyártson. Köszönöm!
#2 Ja, nyilván a pólója tetszik, vagy a háttérben lévő kutyus.. :'D Ezen meghaltam.
#1 Igen, de a szándékot nem lehet kideríteni.
HA TÉGED ez zavar, akkor semmi értelme belemenni a kapcsolatba.
Emellett nem kellene nézegetni, hogy a másik mit csinßal a facebook-on, meg ha ennyire féltékeny és bizalmtalan vagy, akkor nem érdemes elkezdeni sem az egészet, mert úgyis tönkreteszed hamarosan.
#5 Igen, ez van nálunk. 1 hónapja vagyok együtt a lánnyal és ezt cisnálja. Napi 2-3 csávó az átlagos. De, ha valamiért duzzog rám (Mert nem írtam vissza rögtön, vagy éppen nem f0som a szót.) akkor kezd bele abba, hogy aki csávó feljön a hírfolyamba, azt mindet lájkolja.
Igazából, amikor megnézem ezeket a lájkolt csávókat, akkor lehiggadok, mert tudom, hogy a szándék a féltékennyé tevés és egyik csávó sem jobb semmivel se nálam. De, amikor csak úgy lájkol 1-2-t, akkor megy fel a pumpa, hogy most miért?
De igen, tudjuk, hogy itt mindenki tökéletes és sosem féltékeny. Ezért kérdeztem úgy, ahogy kérdeztem, de én legalább beismerem, hogy az vagyok valamilyen szinten.
Ez nem olyan dolog, hogy megharagudjon rá az ember. Itt a kulcs, előtted is lájkolta - mégis veled jött össze
ha az exét...azért azt nem hagynám szó nélkül:)
Ja, meg volt egy ilyen is, hogy "Like, ha a te Valentin napod is ilyen lesz". A képen a csaj otthon majszolja a csokit magába.. :DD
Közben ő akarta, hogy töltsük együtt a napot. Baromira óvoda ez, de most ilyet minek kell lájkolni komolyan? Ezen ki se tudok akadni már annyira primitív.
"Igazából, amikor megnézem ezeket a lájkolt csávókat, akkor lehiggadok, mert tudom, hogy a szándék a féltékennyé tevés és egyik csávó sem jobb semmivel se nálam. "
Bocs, de ha a KINÉZET alapján döntöd el, hogy egy másik valaki JOBB-E töled, akkor nem sok reményed lehet. Ugyanis igen sokszor a viselkedése, szövege, stb többet számít, mint a kinézet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!