Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha párkapcsolatot kezd 2...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha párkapcsolatot kezd 2 ember egymással, akkor elvárható a lent leírt dolog?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy nagy facebook huszár az egyik fél, összejön a másikkal. (Mindegy, hogy ki a fiú, ki a lány.)

A facebook huszár fél ugyan úgy kedvelgeti az ellenkező nemű ismerősei képeit. Elvárható az, hogy a másikra való tekintettel felhagyjon ezzel a dologgal? Tehát, hogy kibírja, hogy nem kattint a kis Like gombocskára a másik nemű ismerősei képein, csak azért, hogy a párját véletlenül se tegye féltékennyé vagy akármilyen negatív érzelmet kiváltson belőle ezzel az funkcióval.

Ha mégis csinálja az illető, akkor ebben mennyi a szándékosság? Direkt próbálja nap-mint nap féltékennyé tenni vagy más negatív dolgot kiváltani a párjából ezáltal, hogy lájkolgat?

Primitív, buta dolog, csak szimplán egy kérdés. Aki válaszol, az kérem, hogy a kérdésre válaszoljon, ne dogmákat gyártson. Köszönöm!

2017. febr. 11. 10:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#10 Nem kinézet alapján. Persze az alapján is. Megnézem az iskolát, hogy hova járt. (Ezek kb szakiskolák mindig vagy valami lepukkant gimi.) Megnézem, hogy miket oszt meg és milyen képeket tölt fel. (Hobbi, munka stb.) Ez alapján.
2017. febr. 11. 11:43
 12/13 anonim válasza:

Tudom régi a kérdés, de azért válaszolok.

Na ilyenkor szoktam elgondolkodni, hogy francért van Facebook, Instagram meg ilyenek. Kapcsolattartás? Telefonszámok, WhatsApp, Messenger ott van, használd azt ha valakivel kapcsolatot akarsz tartani. Az nem kapcsolat hogy valamit belikeolsz, vagy kiposztolsz és várod a kedveléseket. Most akkor az neked mitől lesz jobb?

2018. aug. 31. 08:09
 13/13 anonim válasza:

#12 válaszoló vagyok, kicsit belaggolt a telefon és hamarabb elküldte mint terveztem. Most folytatom, bocs a bakiért.

Szóval én alapból ezt a posztolgatós dolgot nem vágom. De ha valaki bekedveli azt azért teszi, mert tetszik a tartalma.

Én is belikeoltam a haverjaim képeit, egyikük csaja se hordott le a sárga földig hogy mióta csalja őket velem a párjuk.. úgy hogy a lányokat nem ismerem annyira. De tudják hogy ennek nincs jelentősége mert csak baráti szándékkal likeoltam.

Gondolj bele, fordítsuk meg! Neked is biztos vannak nő ismerőseid akik veled egykorúak- volt osztálytársak pl. Ha kiteszel egy képet akkor az ilyen lányok is likeolhatják, a csajod mégsem fogja földhöz vágni a telefonod emiatt.

2018. aug. 31. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!