Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el őt? 1. osztály óta tetszik. Most van az utolsó évem vele. Egyre rosszabb 😟
Tudom, osztálytársal nem jó kikezdeni.. ezért szeretném elfelejteni Öt... De nehéz 😭
Aki tud segítsen 😣
Ugyan ebben a helyzetben voltam.Összejöttem a sráccal, mire rájöttem mekkora szar alak.Most végzek gimiben.
Hányadikos vagy?
Szokták mondani hogy azért ne kezdj ki osztálytárssal mert ha nem jön össze nézheted a fejét évekig és az milyen gáz. Én együtt voltam egy osztálytársammal, most is az osztályomba jár, egyáltalán észre se veszem hogy létezik, egy kicsit se gáz, valamint nem kell külön ezen feszengeni hogy hogyan kerüljem el stb.
Ha az utolsó éved van, végképp nem értem a problémát.
Ha mégse próbálnád meg, akkor csak az idő segít. Illetve járj sokat társaságba, hogy ne folyton csak ezen járjon az eszed
Miért ne lehetne kikezdeni? Meg ne is ezt a szót használjuk, hogy kikezdeni.
Kínlódsz, merthogy osztálytárs...ha ezt legyőzöd, akkor lehet a barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!