Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
így majdnem másfél évvel később (is) esélytelen?
tavaly nyáron ismertem meg. nem igazán voltunk együtt, mert csak néhány nap, esetleg néhány hét, de egy hónap sem volt az egész... beleszerettem, ő is belém (állítólag, habár az is lehet, hogy részéről csak fellángolás volt). így visszaolvasva elég bunkónak tűnhettem számára, sok volt az egyszavas válaszom meg a hisztim. amikor már kezdtek komolyabbra fordulni a dolgok, bejelentette, hogy neki nem fér bele az életébe egy kapcsolat, nem lenne ideje rám, már nem is engem szeret... nagyon nehezen engedtem őt el hónapokig sírtam miatta. komolyan, akkoriban még egy naiv 13 (néhány nap híján 14) éves kiscsaj voltam, de az biztos, hogy nagyon szerettem őt. nem azért, mert ő is szeretett engem... csak jól éreztem magamat vele, imádtam a hülyeségeit, a haját, az illatát, a gondolkodását...
miután "kizárt az életéből", még egy ideig próbáltam elérni őt minden lehetséges módon, végül feladtam...
azóta már volt barátnője. elég szép lány, vagy legalábbis jóval szebb, mint én... de szerintem már nincsenek együtt, habár instagramon a profilképén még mindig egy lánnyal van, kérdéses, hogy csak lusta lecserélni a képet vagy tényleg... de már nem követi a lányt. ezügyben csak az ilyen közösségi vackokra tudok hagyatkozni :/
ő is sokat változott, én is. az biztos, hogy az, aki most vagyok, sokkal jobban kijönne azzal, aki ő volt régebben. nem is csodálkozom, hogy megunt engem a sok rövid válasz meg a bunkóságaim miatt...
néha véletlenül láttam a belvárosban. ilyenkor mindig eszembe jutott a nyár, az a néhány hét (amit én mégcsak kapcsolatnak sem csúfolok), megállapítottam, hogy rengeteget változott és végiggondoltam, hogy mi lenne, ha odamennék hozzá...
hogy felismerne, elküldene a francba, kinevetne, vagy beszélgetnénk egy jót... esetleg, hogy lehetne-e valami köztünk így érettebb fejjel...
vagy hogy mi lenne, ha ráírnék...
egyáltalán visszaírna?
azt sem tudom, hogy mit érzek iránta. nem lehetek szerelmes belé, mert már egy jóideje egy szót sem beszéltem vele, nem tudom, hogy ő most milyen...
most komolyan, szerintetek butaság lenne ráírni? félek, hogy mi van, ha még ennyi idő után sem lenne semmi kedve velem beszélgetni sem.
Nem értem mi ez a totymorgest mindenhol?! Ha valamit akar/szeretne az ember, azert általában tenni kell. Nem hullik minden az ölünkbe. Találkozol vele véletlenül köszönj rá, de szerintem ne ott kezdj el vele beszélgetni. Rég találkoztatok, rég beszéltetek szerintem csak kínos szitu lenne belőle. Írj rá lesz ami lesz. Ha nem akar veled beszélni mert bunkó voltál, legalább tudni fogod. Örülj neki, hogy nem tudatlansagban fogsz meghalni. Mit nem adnék ha én "azzal" a lánnyal is ilyen helyzetben lennék.
Kösd fel a gatyát és hajrá..
Ja és ne csodálkozz, ha most ő lesz kissé bunkó vagy közömbös veled. Ne várd el egyből, hogy másodpercek alatt válaszoljon, hogy éjfélig fogtok majd dumálni. Hagyj neki szerintem időt, mérsékelten "adagold be" neki ezt az egészet.. ha látod, hogy érdeklődik, akkor kezdhetsz kicsit többet és mélyebben beszélgetni, addig szerintem nem érdemes lelked minden titkát kitarni.
De tényleg szurkolok..😆
Előző voltam, 15f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!