Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez most szerelem? Vagy csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most szerelem? Vagy csak barátság?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik. Rég óta beszélgetünk,egy suliba járunk,szoktunk találkozni. Mindig ölelgetjük egymást, oda bújok hozzá, aranyos velem. Mindig mikor elbúcsúzunk megcsókol. De nem szájra puszi hanem tényleg rendes csók. Sokszor volt már ez. Nem tudom hogy mit érez mert nem kérdezte meg hogy járunk e. Ez most akkor csak barátság? Azért csókol meg mert miért ne vagy érez valamit irántam?

#tini #csók #szerelem #barátság #párkapcsolat #ölelés #érzelem #Párkapcsolat kezdete #baráság extrákkal
2017. nov. 19. 20:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem hoszem, hogy ok nelkul CSOKOL meg. Mi lenne, ha megkerdezned tole, hogy most mi van?
2017. nov. 19. 20:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Huuu..átgondoltad te ezt rendesen?:D Egyértelmű hogy többet érez.:)
2017. nov. 19. 20:46
 3/10 A kérdező kommentje:
Jó de értitek...akkor miért nem kérdezte meg hogy járunk e vagy ilyesmi:( én nem akarom megkérdezni tőle, azt várom hogy ő mondja ha szeretné.
2017. nov. 19. 21:17
 4/10 anonim ***** válasza:
De ha megcsókol, akkor miért nem egyértelmű, hogy szerelmes beléd, jaj nekem :D De azt meg pedig, hogy te mit érzel, azt meg neked kell eldönteni, kitalálni, tudni, rájönni. Mert az, hogy visszacsókolsz, az még nem jelenti azt feltétlen, hogy szerelmes is vagy belé, lehet, hogy csak szeretsz csókolózni. Szóval, hogy te mit érzel iránta, azt már neked kell tudnod.
2017. nov. 19. 21:20
 5/10 anonim ***** válasza:
*ja és olyasvalakibe is lehet szerelmesnek lenni, akinek nem örvendesz minden tulajdonságának. Pl hogy lódítós, nagyot mondó, de te oda vagy érte még ennek ellenére is. Szóval aki számodra még nem teljesen tökéletes, "nem felel meg minden addigi 'azt hitted, hogy mindenképpen számít'- szempontnak." Nekem már volt olyan, hogy nem tartottam tökéletesen fullra mindenben jónak tökéletesnek egy adott embert, de aztán utólag kiderült, amikor már elmúlt, hogy mégis belé voltam zúgva. :) XD Egyébként azóta is fontos nekem, csak már nincsen az "húúú" érzés vele kapcsolatban. Amúgy mindegy volt akkor éppen, hogy szerelem volt -e, mert már akkor is volt barátnője, amikor megismertem, szóval nem osztott, nem szorzott; nem szokásom belerondítani párkapcsolatokba, és rástartolni foglalt egyénekre.:)
2017. nov. 19. 21:23
 6/10 anonim ***** válasza:
LoL
2017. nov. 19. 21:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Annyira bírom ezeket a kérdéseket gec... "Már ötmilliószor megcsókolt, mindig ölelget, odabújok hozzá, stb" én meg itt szívok a kiszemeltemmel, nem merek hozzáérni sem, de mégis úgy érzem hogy van köztünk valami, te meg nem tudod hogy mi van azt közbe mindjárt negatív lesz a közelségetek száma, mit gondolsz, ez csak barátság? Mert szerintem nem az.
2017. nov. 19. 21:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Több mint barátság... ez nálunk is így volt, sokáig nem mondtuk ki, hogy szeretjük egymást, de rajtunk kívül mindenki tudta, hogy nem barátok vagyunk, sztem mi is tudtuk, csak nem mondtuk ki... aztán egy este azt hittem hogy már alszik az ölembe és elkezdtem beszélni hozzá, elmondtam mindent, hogy mennyire szép, aranyos, hogy a legszerencsésebb ember vagyok hogy itt van nekem, és a végén higy szeretem és azt szeretném ha soha nem múlna el ami van, erre kinyitotta a szemét, felnézett, azt mondta hogy ő is így érez, aztán odahúzott és megcsókolt. Kicsit lefagytam hogy ébren volt és mindent hallott, de örültem is neki. Azóta is együtt vagyunk, immár 19 éve.
2017. nov. 20. 13:22
 9/10 A kérdező kommentje:
8) Ez nagyon aranyos, tisztára mint a filmekben. Én csak attól félek hogy majd nem mond semmit...és a végén megunja ezt az egészet.:/
2017. nov. 20. 13:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Ahhj😥 Mit meg nem adnék ha a személy akivel szimpatizálok, azzal nem kéne ennyit vesződni. Megcsókolt, nem véletlen, te meg vedd már a lapot. Szerencsétlen még hányféleképpen tudassa veled?!
2017. nov. 20. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!